Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov
Articole   -   Pedodontie

La House of Beauty Clinic, medicul stomatolog “simte” starea şi tratează optim nevoile copilului

House of Beauty Clinic din Pipera excelează şi în domeniul stomatologiei adresate copilului, renumele ei este datorat şi performanţelor din domeniul stomatologiei pediatrice. Specialiştii de aici ştiu să “simtă” fiecare copil în individualitatea lui, în teama lui de durere, dar, mai ales, în particularităţile cazului clinic pe care îl prezintă micuţul.

 

Medicul pedodont se ocupă de

  • igiena şi sănătatea orală a copilului dvs.:
  • consilierea părinţilor cu privire la obiceiurile alimentare;
  • anticiparea diferitelor probleme dentare;
  • intervenţia rapidă (dacă este cazul), reducând astfel substanţial posibilităţile de dete-riorare a dinţilor.


Relaţia de dialog cu părinţii în privinţa tratamentelor medicale ce se impun devine o relaţie de prietenie cu copilul (tratamente dentare copii Pipera).

 

Stomatologul pediatru este acel specialist care are grijă de copii începând cu copilăria şi până la adolescență, când, din acel moment, ei trec în îngrijirea unui medic stomatolog de adulţi. Spe-cializarea lui include, pe lângă facultatea obişnuită, doi ani de rezidenţiat, care includ pregătirea pentru lucrul cu sugarii, cu adolescenţii şi cu copiii cu nevoi speciale.

 

Ce tratamente dentare pediatrice se practică la clinica House of Beauty?

 

Mai pe larg, principalele tratamente pe care le poate oferi serviciul stomatologic pediatric al clinicii House of Beauty, prin medicii săi cu înaltă expertiză, se referă la:

 

  • Examene de sănătate orală pentru sugari;
  • Tratament și evaluare timpurie pentru corectarea mușcăturii necorespunzătoare și îndreptarea dinților;
  • Consilierea pentru obiceiuri proaste, precum suptul degetului mare și utilizarea suzetei;
  • Îngrijirea dentară de prevenţie, care include tratamente cu fluor, curățări și informații despre dietă și nutrienți;
  • Repararea defectelor sau a cariilor dentare.

 

Hosue of Beauty Clinic este o adresă sigură pentru reuşita cauzei danturii copilului dvs. Nu mai trebuie să căutaţi, cu efort, o bună clinică stomatologică pediatrică, nu mai trebuie să ascultaţi recomandarea cunoscuţilor. Medicii pedodonţi ai acestei clinici deţin pregătire superioară şi cazuistică bogată, în cadrul căreia expertiza nu a adus decât la performanţă.

 

Ei ştiu să facă experiența dentară a copilului dvs. cât mai confortabilă posibil, mai ales dacă copilul este mic și aceasta este prima experiență de a vizita un cabinet dentar şi un medic dentist (tratamente dentare copii Pipera).

 

pedodontie pipera, pedodontie bucuresti, dentist copii bucuresti, dentist copii pipera, hob clinic

 

De la ambianţă la empatia perfectă cu copilul, indiferent de vârsta lui

 

De la ambianţă – decor, televizor, jucării, mobilier (ştiut fiind cât de repede se plictisesc copiii) – până la perfecta empatie cu copilul, cu nevoile şi cu vârsta lui, totul este asigurat în această u-nitate medicală.

 

Medicul pediatru al House of Beauty Clinic ştie să interacţioneze perfect cu copilul dvs., să urmă-rească atent modul lui de comportare şi răspuns, starea lui de confort, dar şi de spaimă sau plâns.

 

Câteva exemple concrete de situaţii şi intervenţii

 

În cazul unui accident, dacă un dinte de lapte se pierde, nu este nevoie să apelaţi la un implant. Dar dacă acest dinte pierdut este unul permanent, atunci situaţia se schimbă şi trebuie să apelaţi la un implant pentru umplerea golului. Spălarea zonei după pierderea dintelui nu este indicată, căci ar putea deteriora ţesuturile şi vicia astfel condiţiile clinice ale implantului.

 

Când jumătate dintr-un dinte de lapte este rupt, atunci este mai bine să îi fie extras copilului dintele complet. Dacă este un dinte adult, atunci ar trebui să consultați un dentist referitor la situaţia lui – ce a mai rămas bun şi ce se poate face în consecinţă, caz în care chiar  implantul poate fi o soluţie (funcţie de natura şi aspectul dintelui).

 

De asemenea, în ceea ce privește un copil, periajul de două ori pe zi este mai important decât la un adult. La această vârstă trebuie avută mare grijă de dinții copilului dvs. Smalțul dinților s-ar putea degrada repede. Iar când smalțul dispare, dintele devine sensibil. Stratul interior, adică dentina, devine expusă (tratamente dentare copii Pipera).

 

După extragerea unui dinte, copilului i se prescrie, în general, un tratament medicamentos cu antibiotice, împreună cu analgezice. Dar dacă durerea persistă, trebuie consultat medicul den-tist.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia oro-dentară a copilului dvs. Clinica House of Beauty, din Pipera (www.hobclinic.ro), care se constituie într-un proiect stomatologic unic, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul!

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dentare a copilului dvs.!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.