Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Biorevitalizare fata

Tratament de reducere a efectelor imbatranirii.

Programează-te!

La ce ajuta tratamentul de biorevitalizare ?

Un tratament modern este tratamentul de biorevitalizare. Tratamentul de biorevitalizare pentru gat, decolteu, maini consta in injectarea intradermica a substantei biologice care are rol de:

 

 • Restabilire a pH-ului fiziologic al pielii ;
 • Ameliorare a activitatii celulare ;
 • Hidratare de lunga durata ;
 • Imbunatatire a tonusului muscular.

 

In ce consta tratamentul de biorevitalizare a fetei ?

Tratamentul de biorevitalizare este un tratement de stagnare si reducere vizibila a efectelor imbatranirii si fotoimbatranirii cutanate.

 

Biorevitalizarea este un tratament potrivit pentru fata, gat, decolteu si maini prin injectarea unei substante cu vitamine, minerale, aminoacizi, acid hialuronic in aceste parti ale corpului. Acest cocktail, in combinatie cu acidul hiauronic, intensifica procesul de revitalizare a pielii, stimuland fibroblastii pentru sinteza de colagen. Aminoacizii au rol dermo – restructurant, revitalizand pielea, formand colagenul si elastina.

 

Biorevitalizarea pentru gat, maini, decolteu si fata este recomandata atat pentru persoanele tinere cat si pentru cele care au o varsta mai inaintata care vor sa scape de:

 

 • Piele inelastica si subtire din zona gatului, a mainilor si a decolteului
 • Piele deshidratata
 • Riduri
 • Roseata
 • Piele patata
 • Maini imbatranite
 • Gat, decolteu imbatranit

Tipuri de tratament de biorevitralizare

Tratamentul de biorevitalizare pentru gat, decolteu, maini si fata cu NCTF 135 HA este cel care compenseaza pierderea naturala o organismului de acid hialuronic endogen prin producerea de noi celule ale pielii, crescand astfel tesutul uman.

 

Cu ajutorul acestui tratament, pielea se revigoreaza si dispar petele, semn al imbatranirii pielii, asigurand o respiratie optima a pielii cu ajutorul actiunii asupra proliferarii celulare si prin reglarea microcirculatiei acesteia.

 

MHA 18 este tot un tratament de biorevitalizare pentru gat, maini, decolteu si fata, bazat pe acid hialuronic pentru a reduce semnele de imbatranire ale pielii din acele zone.

Moleculele de acid hialuronic au puterea de a capta un volum de 1000 de ori din volumul propriu de apa, umpland astfel portiunile de piele neunifore si deshidratate.

 

Tratamentul cu MHA 10 de biorevitalizare este tot pe baza de acid hialuronic si ajuta la restabilirea pielii atunci cand aceasta este afectata de temperaturile sezonului existent.

 

Atunci cand este iarna, pielea tinde sa se deshidrateze, iar tratamentul MHA 10 de biorevitalizare ajuta la hidratarea pielii afectate de schimabrile de vreme sezoniere, conferind tenului acea fermitate de care are nevoie.

 

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555