Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Dermatologie medicala

Tratamentul afectiunilor pielii.

Programează-te!

Ce este dermatologia medicala?

Dermatologia medicala implica evaluarea si diagnosticarea bolilor pielii, parului, buzelor si gurii pentru a imbunatati starea generala a sanatatii. Tratamentele dermatologice medicale lucreaza apoi pentru a controla aceste tulburari sau boli care sunt limitate la nivelul pielii folosind o gama larga de optiuni.

 

Aspectul pielii indica uneori dermatologilor ca se poate intampla ceva la nivel intern, iar dermatologia medicala are rolul de a analiza zona afectata si de a efectua cel mai bun tratament posibil pentru starea de bine a pacientului.

In ce consta tratamentele dermatologice ?

Dermatologia medicala este cu adevarat o practica minunata, completa, cu o serie de servicii care va pot restabili si intineri pielea. Aspectul pielii este esential pentru felul in care ne prezentam in societate si de asemenea pielea serveste un rol important ca cel mai mare organ al corpului uman, asa ca este foarte important sa o protejam.

 

Cateva dintre cele mai solicitate servicii de dermatologie medicala: tratamente pentru indepartarea ranilor, pentru acnee, pentru psoriazis si eczeme, pentru vitiligo, precum si tratamente cu melasma.

 

De ce sa apelam la servicii dermatologice ?

Pe langa faptul ca exista o anumita presiune sociala care ne provoaca sa aratam bine si sa avem un ten curat, faptul ca avem grija de pielea noastra ne face sa ne simtim bine si increzatori in propria persoana. Dincolo de aspectul estetic, exista si anumite probleme care pot semnala boli serioase, si este mai bine sa prevenim aceste lucruri.

 

In plus, este indicat sa vizitam un dermatolog cel putin o data pe an si mai frecvent de atat daca intampinam probleme cu pielea. Aceasta vizita anuala poate include un screening pentru cancerul de piele si este o oportunitate de a discuta despre orice zone suspecte pe care le observati pe pielea dumneavoastra.

 

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555