Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Lipoliză localizata

Dizolvarea stratului adipos de dimensiuni mici si medii.

Programează-te!

Ce este tratamentul de lipoliza?

Lipoliza este un tratament care are rol de dizolvare a stratului adipos de dimensiuni mici sau medii care se gaseste la nivel subdermal. Acest strat adipos este un strat care nu poate sa fie eliminat prin exercitii fizice sau prin diete. Tratamentul se poate face si dupa cel de liposuctie pentru a indeparta si cele mai mici celule de grasime ramase pentru a netezi pielea.

Zonele de aplicare a acestui tratament ?

Tratamentul de lipoliza se poate face in mai multe feluri:

 

1. Lipoliza prin injectii:

Presupune injectarea cu ajutorul unor ace foarte subtiri a unei substante la nivel subdermal. Aceste substante reprezinta agenti lipolitici precum: deoxicolat sodic, cafeina, fosfatidilcolina, etc. care ajuta la distrugerea tesutului adipos subcutanat. Injectiile se fac la o distanta de aproximativ 2 cm, numarul de sedinte variand de pana la 12 sedinte, in functie de caz. Celulele de grasime pot reaparea atunci cand persona respectiva ia foarte mult in greutate.

 

2. Lipoliza cu laser:

Utilizeaza doua tehnologii: fie cu lasere interne sau lasere externe reci, iar in ambele cazuri este nevoie de anestezie locala.

 

3. Lipoliza cu ultrasunete:

Prin ultrasunete sunt transmise in nivelul subdermal valuri de frecvente multiple de catre un soft care descompune blocurile de celule adipoase, fara a afecta alte parti celulare ale corpului.

Odata descompuse blocurile de grasime in celule de grasime acestea sunt dizolvate, iar trigliceridele si resturile celulare ramase sunt prelucrate si reintegrate de catre organism in mod natural.

Diferente intre tipurile de tratamente de lipoliza

Tratamentul de lipoliza cu laser consta in inserarea unor canule cu fibra laser in nivelul subdermal adipos si miscarea inainte si inapoi a blocurilor de grasime pentru a se desprinde fiecare celula de grasime de cealalta, urmand procesul de topire a acestora si apoi cel de drenare, grasimea fiind inlaturata prin pori.De asemenea, lipoliza prin laser ajuta la stimularea vascularizarii, dar si la eliminarea toxinelor.

 

Fata de lipoliza prin injectii, lipoliza cu laser nu mai necesita alta sedinta pe acea zona, iar acest tratament elimina tesutul adipos subdermal definitiv. In cazul cresterii in greutate, tesutul adipos o sa se formeze numai in locurile netratate prin laser.

 

Lipoliza prin ultrasunet nu este dureroasa, este foarte rapida si nu are efecte adverse, fiind necesar un numar de aproximativ 10 sedinte.

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555