Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Protetică dentară

Coroana dentară asigură o viață mai lungă a dintelui pe arcadă!

Programează-te!

Ce inseamna protetica dentara?

Sanatatea orala este foarte importanta si nu trebuie neglijata, amanarea problemelor ducand la agravarea situatiei. Pierderea unuia sau a mai multor dinti poate duce la diferite tulburari fonetice,de masticare, dar si psihologice.

Ce este o proteza dentara?

O proteza dentara are rolul de a inlocui dintii care lipsesc, ea fiind plasata in interiorul gurii si atasata de o banda din plastic ori metal.

 

 

Tipuri de proteze dentare:

1. Protezele dentare complete (totale) acopera o buna parte a gingiei. O astfel de proteza este atasata dupa ce au fost extrasi toti dintii si in functie de perioada de vindecare a tesuturilor. Estetic, proteza dentara totala indeplineste toate conditiile pentru un zambet placut si plin de incredere, cu un aspect cat mai natural.

 

2. Protezele dentare partiale, plasate pe spatiul dintre dintii sanatosi, ofera un zambet imaculat. Ele pot fi indepartate daca este nevoie. Protezele dentare partiale necesita curatare zilnica pentru mentinerea unui aspect perfect.

 

 

Cine ar trebui sa poarte proteze?

Persoanele cu afectiuni medicale,precum boala cardiaca, careia interventia chirurgicala nu ii este recomandata, persoanele cu o varsta inaintata, persoanele de orice varsta ce sufera de pierderi totale sau partiale ale dintilor din diferite motive.

 

 

Care este costul protezelor dentare?

Pretul protezelor dentare variaza in functie de pacient. Fiecare proteza este unica si necesita o pregatire individuala. Cel mai indicat este sa faceti o vizita la medicul stomatolog si cu siguranta veti afla pretul unei astfel de interventii.

Care sunt pasii pentru plasarea unei proteze dentare?

Primul pas il reprezinta examinarea gurii pentru a obtine diferite informatii despre forma gingiei, pozitia diferitelor structuri. In continuare se va masura pozitia maxilarului, se vor alege culoarea, forma, materialul dintilor in functie de aspectul general al gurii si de preferintelor pacientului.


Protezele dentare sunt fabricate intr-un laborator, iar de aceea este posibil sa purtati o proteza temporara pana cand este gata cea finala.
Al doilea pas este verificarea calitatilor estetice ale protezei, a functionalitatii sale si montajul.

 

 

Care sunt consecintele netratarii la timp a cariilor?

Cariile netratate avansează ducând la pierderi însemnate de substanţă dură dentară nemaifăcând posibilă refacerea dintelui printr-o simplă plombă. Se poate pierde chiar şi dintele apărând astfel o edentaţie ce poate duce la ineficienţă masticatorie, migrări ale dinţilor vecini şi antagonişti, tulburări de ocluzie, probleme parodontale şi nu în ultimul rând o estetică deficitară.

 

 

Care sunt rezultatele obtinute dupa protetica dentara?

Dinţii artificiali sunt confecţionaţi din material ceramic care poate reda forma şi culoarea dinţilor naturali păstrându-şi în timp aceste calităţi. Ceramica se realizează pe un suport de oxid de zirconiu pentru a-i mări rezistenţa.

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555