Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

PRP pentru scalp

Stoparea caderii parului si investirea noilor fire capilare cu mai multa rezistenta.

Programează-te!

Ce este tratamentul PRP?

Tratamentul PRP (Platelet-Rich Plasma) se numara printre cele mai noi proceduri de estetica si presupune injectarea propriei plasme in scalp, in vederea stimularii cresterii parului in mod natural.


Din acest motiv, tratamentul mai este cunoscut publicului larg si sub numele de “Terapia Vampir”, stimuland imbunatatiri ale tesutului capilar, dar si pentru ten, cu ajutorul injectiilor cu sange.


Gratie aportului dovedit de propria plasma a pacientilor, parul va creste mai puternic, mai dens, iar sansele caderii sale scad drastic atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor.

 

Cine poate beneficia de tratamentul PRP?

Procedura se adreseaza persoanelor de orice varsta care vor sa previna efectele caderii parului , cat si celor care sufera de alopecie moderata. Studiile arata ca PRP este benefic si da rezultate foarte bune si in stimularea cresterii firului de par la persoanele care au beneficiat de implant de par.

 

In urma tratamentului PRP beneficiati de rezultate optime pe baza propriei plasme, perfect biocompatibil cu nevoile tesutului capilar. Rezultatele se obtin treptat, in decurs de aproximativ doua saptamani, insa puteti intretine aspectul prin repetarea procedurilor de injectare cu plasma.

 

 

Cand se vad rezultatele tratamentului PRP

PRP actioneaza in timp. Pacientii care au optat pentru acest tratament au observat ca podoaba lor capilara lor arata din ce in ce mai bine pe masura ce trec lunile.
Plasma stimuleaza celulele stem ale scalpului sa produca mai multi foliculi si sa activeze astfel procesul de crestere a parului.


Aceasta crestere de noi celule generata de PRP dureaza de la cateva saptamani la cateva luni, ceea ce face ce rezultatele sa se vada in timp. Ideal este ca aceasta procedura sa fie reluata macar de doua ori pe an, pentru rezultate optime si constante.

 

Terapia PRP este 100% naturala. Riscul de alergie este drastic redus, fiind vorba de sangele pacientului ca substanta de tratament. Efectele adverse sunt aproape inexistente, si daca apar (cum este cazul inrosirii scalpului post injectare) ele sunt pasagere.

In ce consta procedura ?

Tratamentul PRP presupune dozarea propriului sange al pacientului in tesutul capilar.
Procedura poate dura in jur de 30 de minute si trebuie repetata frecvent pentru rezultate optime, pe termen lung, pana la doi ani.

 

Etapele tratamentului PRP:

  • Recoltarea unei cantitati de sange (8 – 9 ml.);
  • Separarea plasmei intr-o centrifuga PRP;
  • Injectarea plasmei intradermic;
  • Repetarea procedurii pentru rezultate de durata.

 

Pacientii nu necesita perioada de recuperare in urma terapiei Vampir.
Procedura este foarte putin dureroasa, astfel ca nu necesita anestezie locala.
Totusi, in cazul persoanelor care prezinta sensibilitati la nivelul tesuturilor, se poate aplica o crema anestezica inainte de injectarea cu plasma.

 

Etapele tratamentului PRP:

Aceasta noua procedura de stimulare a cresterii parului urmareste un set de avantaje considerabile pentru cei care se confrunta cu o cadere agresiva a firelor de par.
Terapia Vampir se distinge de multe alte tratamente de infrumusetare si intretinere deoarece:

 

  • Este o procedura simpla, non – chirurgicala;
  • Injectarea se produce treptat, prin dozarea plasmei;
  • Primele rezultate se vad in doar doua saptamani;
  • Nu necesita perioada de recuperare;
  • Cresterea parului se produce in mod natural.

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555