Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Radiologie

Depistarea problemelor care apar la nivelul dintilor si care nu pot sa fie observate cu ochiul liber.

Programează-te!

Ce inseamna radiologia dentara?

Radiologia dentara este acea ramura a medicinei dentare care se ocupa cu depistarea problemelor care apar la nivelul dintilor si care nu pot sa fie observate cu ochiul liber.

 

Pentru a depista aceste afectiuni dentare, radiatiile X obtin o imagine radiologica ce permite medicului stomatolog sa observe afectiunile intradentare. Cu ajutorul radiologiei, diagnosticul este unul clar, iar tratamentul poate sa inceapa in concordanta cu acesta.

 

Se spune ca o simpla poza poate sa vorbeasca mai multe decat o mie de cuvinte, iar acest lucru este total adevarat mai ales daca vorbim despre o imagine radiologica obtinuta cu aparate de ultima generatie.

 

Radiologie si imagistica dentara

Clinica House of Beauty este dotata cu aparatura de inalta performanta: computer tomograf Planmeca Promax® 3D/2D.

 

Imaginea radiologica este necesara atat pentru adulti cat si pentru copii. De aceea am ales aparatura radiologica de inalta performanta care sa aiba cel mai mic grad de iradiere.

 

Computerul tomograf Planmeca Promax® 3D/2D:

Reprezinta cea mai inalta tehnologie digitala, ofera medicilor stomatologi o acuratete maxima in diagnosticarea unei afectiuni maxilo-faciale.

 

Planmeca ProMax® 3D include imagistică 3D, fotografii 3D, panoramare in 2D si cefalometrii, toate într-un singur dispozitiv. Această combinație 3D creează un pacient virtual în 3D, oferind un grad maxim de precizie în diagnosticare.

 

Computerul tomograf ofera posibilitatea de cartografiere digitală de la suprafețe milimetrice până la întreaga suprafață intracraniană astfel poate fi utilizat in diagnosticarea complexa si corecta in cadrul mai multor specialitati ale stomatologiei:

 

 • Implantologie;
 • Parodontologie;
 • Chirurgie maxilo-faciala;
 • Ortodontie;
 • Endodontie;
 • Analiza TMJ.

Avantajele folosirii Computerului Tomograf 3D in cadrul clinicii:

 • Diagnosticare rapida si Corecta. Are un grad ridicat de acuratete, astfel ajuta medicul obtine o imagine in spatiu a zonei afectate si poate face o diagnosticare imediata;
 • Expunere minima la radiatii;
 • Asigura o experienta confortabila pentru pacient;
 • Reprezinta un sprijin in identificarea afectiunilor in aproape toate ramurile stomatologiei: implantologie, endodonție, ortodonție, chirurgie maxilo-facială, parodontologie;
 • Este un mod de a controla calitatea actului medical, pacientul poate avea situatia inainte de vizita la stomatolog si dupa terminarea tratamentului;


De ce sa optati pentru servicii de radiologie la clinica House Of Beauty?

House Of Beauty este clinica cladita cu iubire si din iubire pentru meserie si pentru pacienti. Deoarece grija, profesionalismul si pasiunea formeaza baza cu care fiecare medic si-a construit cariera, clinica House Of Beauty devine alegerea perfecta in servicii de radiologie.

 

Competenta de care fiecare medic a dat dovada si rezultatele exceptionale aparute la fiecare pacient care a pasit pragul clinicii, face ca serviciile de radiologie sa fie exemplare si prestate cu un maximum de seriozitate.

 

Ca imaginea radiologica sa fie un executata cu exceptie si in amanut este nevoie atat de aparatura de ultima generatie cat si de medici bine pregatiti in acest domeniu care sa stie exact ce tip de radiografie este specific fiecarei afectiuni in parte. Rezultatele pe care House of Beauty Clinic le inregistreaza zilnic dovedesc competenta si devotamentul clinicii fata de pacienti.

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555