Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Terapia vampir

Tratament de hidratare si luminozitate a tenului.

Programează-te!

Terapia vampir pentru piele

Terapia Vampir este folosita pentru inlaturarea ridurilor, pentru acnee, pentru cicatrici sau diferite semne vizibile, pentru hidratarea si luminozitatea tenului de catre persoanele care nu doresc sa isi injecteze solutii necunoscute in ten. Este singura metoda in care produsul injectat este 100% natural.

 

Terapia Vampir este cea mai moderna si revolutionara solutie pentru inlaturarea ridurilor de pe fata, gat, decolteu sau maini. Acest tratament este unic deoarece reuseste regenerarea si revitalizarea organismului prin injectarea propriului sange in zonele problematice.

 

Metoda presupune recoltarea si concentrarea propriului sange si reinjectarea in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara.

 

In ce consta tratamentul PRP pentru piele?

Procedura terapiei Vampir consta in recoltarea unei cantitati mici de sange de la pacient (10-15 m) in eprubete sterile omologate. Acestea sunt introduse intr-o centrifuga PRP speciala (propria plasma bogata in plachete) timp de 5 minute, unde se separa plasma de celulele rosii.

 

Dupa ce zona este dezinfectata si anesteziata, incepe procedura de injectare a substantei active in zonele cerute de client. Cu un ac fin se injecteaza doar plasma bogata in trombocite.

 

Durata procesului este de 30 min, iar roseata si umflaturile mici de pe fata ramase in urma interventiei dispar in 12-24 de ore.

 

Cand se observa rezultatele ?

Dupa prima sedinta cu terapia Vampir se vor vedea rezultatele. Pielea va avea un aspect mai luminos, mai hidatant si se poate observa si o atenuere fina a ridurilor. Pentru un rezultat cat mai reusit si de lunga durata (pana la doi ani) se recomanda 3 sedinte, efectuate la un interval de o luna.

 

Are rezultate foarte bune, deoarece plasma bogata in trombocite genereaza o reactie de vindecare, stimuleaza productia de colagen si incurajeaza regenerarea celulara.

 

Efecte secundare nu exista, intrucat produsul folosit este din propriu organism si este 100% compatibil. Singurul risc este a va aparea mici vanatai in locul de injectare, dar dispar dupa cateva zile.

 

Terapia Vampir este tratamentul unic de care avem nevoie pentru a reconstrui in mod natural tesuturile obosite sau bolnave.

 

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555