Cum ar arăta viața ta cu un zâmbet complet?

Află mai multe

La House of Beauty Clinic, implanturile dentare sunt ridicate la rang de artă, reprezentând apogeul inovației în stomatologie.

 

Oferim soluții de implant dentar care nu doar durează o viață, ci și redefinește standardul de confort și estetică.

 

Stabilitatea și confortul natural sunt garantate prin tehnici de vârf și materiale de înaltă calitate, adaptate individual fiecărui pacient. Diferența noastră constă în atenția meticuloasă pe care o acordăm fiecărui detaliu, asigurându-ne că fiecare implant se potrivește perfect, eliminând astfel orice neplăceri asociate cu alte soluții dentare.

 

Alegând House of Beauty Clinic, vei descoperi nu doar frumusețea unui zâmbet complet, ci și un nou nivel de încredere și bucurie în viața de zi cu zi.

 

Fiecare zâmbet pe care îl creăm este o dovadă a angajamentului nostru pentru excelență și satisfacția pacienților.
 

Programează-te
Implant
Lucrare protetică
Bont

Impactul negativ al dinților lipsă

 • Compromiterea funcției masticatorii

Absența dinților îngreunează capacitatea de a mesteca eficient, impactând asupra alegerilor alimentare.

 

 • Influența asupra articulației vocale

Din cauza dinților lipsă, claritatea pronunției este diminuată, ceea ce poate afecta comunicarea verbală.

 

 • Schimbări în structura facială

Lipsa dinților poate duce la o retracție a țesuturilor faciale, modificând astfel aspectul exterior și expresivitatea.

 

 • Instabilitatea aliniamentului dentar

În absența unui dinte, cei rămași tind să se deplaseze, ducând la probleme de aliniere și potențiale complicații dentare.

 

 • Resorbția osoasă

Fără rădăcina dentară, osul maxilar se poate atrofia, afectând stabilitatea și sănătatea orală.

 

 • Efecte psihologice

Pierderea dinților poate scădea încrederea în sine și confortul privind interacțiunile sociale, influențând starea de bine generală.

 

 • Repercusiuni asupra sănătății generale

Sănătatea orală deficitară, inclusiv lipsa dinților, poate fi un indicator și un factor de risc pentru alte condiții de sănătate, cum ar fi bolile cardiovasculare, gastrice etc.

Programează-te
Programează-te

Efectele benefice ale implantului dentar

 • Restaurarea funcției masticatorii

Implanturile dentare oferă o capacitate de mestecare similară dinților naturali, permițând o dietă variată și o digestie îmbunătățită.

 

 • Îmbunătățirea pronunției

Prin înlocuirea dinților lipsă, implanturile contribuie la o vorbire mai clară și o comunicare verbală îmbunătățită.

 

 • Suport pentru structura facială

Implanturile ajută la menținerea formei și volumului facial, prevenind retragerea țesuturilor și păstrând aspectul natural al feței.

 

 • Stabilitate și prevenirea migrărilor dentare

Oferind o structură stabilă, implanturile previn mișcarea dinților adiacenți, menținând un aliniament corect și sănătos.

 

 • Prevenirea resorbției osoase

Stimulând osul maxilar, implanturile previn atrofia osoasă și susțin integritatea structurală a maxilarului.

 

 • Îmbunătățirea încrederii și a stimei de sine

Un zâmbet complet și funcțional poate avea un impact pozitiv asupra încrederii în sine și a stării de bine.

 

 • Beneficii pe termen lung pentru sănătatea orală

Prin oferirea unei soluții durabile și de înaltă calitate, implanturile dentare contribuie la sănătatea generală a cavității orale.

Viziunea 360° în Implantologie

Protocol strict, urmat în cadrul House of Beauty Clinic

1 Diagnostic & Blueprint
Procesul de transformare a zâmbetului dumneavoastră la House of Beauty Clinic începe cu un diagnostic precis și elaborarea unui blueprint detaliat al sănătății orale. Utilizând tehnologie de ultimă generație, evaluăm cu exactitate starea dentară și structura osoasă, creând un plan unic pentru tratamentul cu implant, al fiecărui pacient.
2 Pregatirea clinică pacientului
La House of Beauty Clinic, ne asigurăm că fiecare pacient este pe deplin pregătit pentru procedura ce urmează. Acest pas include o evaluare amănunțită și ajustări specifice pentru a optimiza condițiile pentru implant. De asemenea, acordăm o atenție specială informării pacienților despre fiecare etapă a procedurii, asigurându-ne că se simt încrezători și confortabili.
3 Procedură chirurgicală de precizie
La clinica noastră, intervențiile chirurgicale sunt executate cu o precizie de excepție. Echipa House of Beauty Clinic folosește cele mai avansate tehnici și tehnologii pentru a asigura o procedură cât mai minim invazivă. Această abordare meticuloasă minimizează disconfortul și accelerează procesul de vindecare, garantând rezultate de înaltă calitate și o satisfacție maximă a pacientului.
4 Etapa de vindecare post-chirurgicală
În faza post-operatorie la House of Beauty Clinic, pacienții beneficiază de îngrijire atentă și personalizată. Ne concentrăm pe promovarea unei vindecări rapide și fără probleme, oferind instrucțiuni detaliate și sprijin pentru a facilita un proces de recuperare cât mai confortabil și eficient. Echipa noastră este alături de pacienți, asigurându-se că vindecarea decurge conform așteptărilor.
5 Proiectarea și realizarea soluțiilor protetice
La House of Beauty Clinic, punem un accent deosebit pe un design atent și personalizat pentru fiecare soluție protetică care se simte natural. Echipa noastră acordă o atenție deosebită fiecărui detaliu, de la selecția materialelor până la finisajele finale, garantând astfel funcționalitate de durată și o estetică desăvârșită.
6 Monitorizarea post tratament
În etapa finală, ne dedicăm monitorizării continue și asigurării că fiecare pacient al House of Beauty Clinic se bucură de rezultatele tratamentului pe termen lung. Urmărirea atentă post-tratament este esențială pentru menținerea sănătății și a esteticii intervenției.
Programează-te

Implantul dentar vs alte metode de tratament

Alegerea unui tratament pentru restaurarea danturii este esențială, iar la House of Beauty Clinic ne mândrim cu abordarea noastră distinctă în implantologia dentară.

 

Diferit de punți sau proteze, care oferă soluții temporare, implanturile noastre echilibrează perfect funcționalitatea, durabilitatea și estetica. Acestea păstrează integritatea dinților naturali și promovează sănătatea orală pe termen lung, spre deosebire de punți care necesită modificarea dinților adiacenți.

 

Alegând House of Beauty Clinic, veți beneficia nu doar de soluții de înaltă calitate pentru restaurarea zâmbetului, ci și de o experiență premium în îngrijirea dentară.

 

Echipa noastră vă va fi alături în fiecare etapă, oferindu-vă îngrijire personalizată și o atenție deosebită la detalii.

Programează-te

Tipuri de implant dentar

Inno
South Korea

Implantul dentar INNO oferă o soluție premium, personalizată pentru un zâmbet perfect, combinând tehnologie avansată cu estetică de înaltă calitate.

1950 RON
Bredent
Germany

Implantul Bredent stabilește standardul în estetica dentară, oferind precizie germană și integrare armonioasă pentru un zâmbet natural.

2750 RON
Megagen Anyridge
South Korea

Implantul Megagen AnyRidge reprezintă vârful inovației, oferind o ancorare solidă și adaptare excepțională pentru rezultate remarcabile.

3550 RON
Straumann BLX
Germany

Acest implant combină performanță de vârf și estetică rafinată, asigurând o integrare impecabilă și confort maxim pentru un zâmbet de durată.

4950 RON
Straumann Pure Ceramic
Premium German

Renumit pentru aspectul său natural și compatibilitatea superioară, este alegerea perfectă pentru reconstrucția dentară.

7200 RON
Neodent (Straumann Group)
Premium Brazilia

Implantul Neodent este o opțiune accesibilă, fără a compromite calitatea sau durabilitatea, perfectă pentru a obține un zâmbet frumos.

2900 RON
Sweden Martina
Italy

Aceste implanturi sunt apreciate pentru flexibilitatea lor în adaptarea la diverse nevoi dentare, oferind o soluție fiabilă și estetic plăcută pentru pacienții noștri.

3850 RON
Programează-te

Portofoliu

Cazuri clinice

Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul

Video testimoniale

Pacienții House of Beauty Clinic

Programează-te

Întrebări frecvente 

Inserarea implantului dentar doare?

Intervenția chirurgicală pentru inserarea implantului dentar este realizată sub anestezie locală, minimizând orice disconfort. La House of Beauty Clinic, ne asigurăm că experiența fiecărui pacient este cât se poate de confortabilă, chiar și în perioada de vindecare post-procedură.

Care este durata medie a tratamentului cu implant dentar?

Durata tratamentului cu implant dentar variază în funcție de specificul fiecărui caz. La clinica noastră, fiecare etapă, de la inserția implantului până la aplicarea coroanei finale, este riguros planificată pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil.

Pacienții cu diabet pot beneficia de implant dentar?

Pacienții cu diabet pot beneficia de implanturi dentare, cu condiția ca starea lor de sănătate să fie stabilă. La House of Beauty Clinic, lucrăm îndeaproape cu pacienții pentru a ne asigura că tratamentul este sigur și eficient.

În cât timp se obisnuiește pacientul cu noua dantură?

Majoritatea pacienților se adaptează rapid la noile implanturi. La House of Beauty Clinic, ne asigurăm că fiecare implant este personalizat pentru confort și funcționalitate maximă.
 
 

Există posibilitatea ca un implant să fie respins de organism?

Desi implanturile dentare utilizate de noi sunt biocompatibile la 100%, există totuși cazuri izolate în care organismul poate respinge un astfel de implant. Cu toate acestea, nu vă faceți griji. Oferim servicii de calitate superioară pentru garantarea osteointegrării perfecte și integrității implanturilor

Ce investigații se fac înainte de începerea tratamentului?

Analizele necesare pentru un implant includ teste pentru sângerare, coagulare, hemoleucogramă, glicemie, colesterol, uree, calcemie, și transaminaze. O investigație computer tomograf (CT) este esențială pentru evaluarea dimensiunii osului în care va fi inserează implantul. Acest test poate fi utilizat pentru a identifica formațiunile anatomice din jur, cum ar fi nervul alveolar, gaura mentonieră la mandibulă și sinusul la maxilar, și medicul implantolog trebuie să evite acestea. 

Ce ar trebui să fac la finalul interveției?

După inserarea implanturilor este important să respectați cu strictețe indicațiile medicului care vă supraveghează tratamentul. Aceste reguli pot include regim alimentar și norme stricte de igienă dentară.

Ce tipuri de implant dentar folosiți în clinica House of Beauty Clinic ?

Oferim o varietate de implanturi dentare, incluzând cele de ultimă generație. Fiecare opțiune este discutată și aleasă împreună cu pacientul, în funcție de nevoile și dorințele acestuia.

Cât costă un implant dentar?

Costul implantului dentar variază în funcție de complexitatea cazului și de tipul implantului ales. La House of Beauty Clinic, oferim o estimare detaliată și transparentă în timpul consultației inițiale.

De la ce vârstă îmi pot pune implanturi dentare?

Implanturile dentare sunt recomandate după finalizarea creșterii osoase, adică în jurul vârstei de 18 ani. La House of Beauty Clinic, evaluăm fiecare caz individual pentru a determina momentul optim pentru tratament.

Programează-te

Tehnologii

Digital Smile Design (DSD)

Prin simulare digitală, DSD permite o planificare detaliată și personalizată a tratamentelor dentare. Această metodă creează un zâmbet armonios adaptat fiecărui pacient, oferind o imagine clară a rezultatului final al tratamentului dentar.

Soft de Ghidare Digitală

Această tehnologie permite medicilor să creeze ghiduri chirurgicale personalizate, asigurând plasarea exactă a implanturilor dentare și reducerea tuturor riscurilor. Prin utilizarea acestui soft, pacienții beneficiază de tratamente mai rapide, și o recuperare mai ușoară.

Ghid Chirurgical Digital

Această tehnologie avansată ne permite să planificăm intervențiile chirurgicale cu o precizie extraordinară, asigurându-ne că fiecare implant sau procedură chirurgicală este efectuată cu cea mai mare exactitate și eficiență.

Programează-te

Echipa House of Beauty Clinic

Pasiune, Excelență, Precizie

PhD. Dr. Alin Gabor

PhD. Dr. Alin Gabor

Director Medical & Medic Coordonator - Estetică Dentară și Restaurativă

Programare
Dr. Carl Moussa

Dr. Carl Moussa

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansată

Programare
Dr. Monica Filipescu

Dr. Monica Filipescu

Medic Stomatolog Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare
Dr. Ahmed Nashar

Dr. Ahmed Nashar

Medic Stomatolog - Odontoterapie, Estetică Dentară & Stomatologie Generală

Programare
Dr. Adrian Pitila

Dr. Adrian Pitila

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Schraer Vlad

Dr. Schraer Vlad

Medic Stomatolog Odontoterapie si Stomatologie Generală

Programare
Dr. Daniel Chiriac

Dr. Daniel Chiriac

Medic Stomatolog Odontoterapie, Stomatologie Generala si în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Raluca Enus Tataru

Dr. Raluca Enus Tataru

Medic Stomatolog specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare
Dr. Daniel Tătaru

Dr. Daniel Tătaru

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Maria Calin

Dr. Maria Calin

Medic Stomatolog Specialist Paradontolog

Programare
Dr. Cristian

Dr. Cristian

Medic Stomatologie Generala

Programare
Dr. Cristi Nechita

Dr. Cristi Nechita

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansata.

Programare
Dr. Ilinca Daniel

Dr. Ilinca Daniel

Medic Stomatolog - Odontoterapie & Stomatologie Generală

Programare
Dr. Andreea Vlad

Dr. Andreea Vlad

Medic Stomatolog Specialist Protetica Dentara

Programare
Programează-te

Zâmbește acum, plătește mai târziu!

La House of Beauty Clinic poți achita tratamentele în rate, fără dobândă!

Vizitează-ne în locațiile noastre premium
House of Beauty Clinic! 

House of Beauty Clinic - Pipera

House of Beauty Clinic - Piața Alba Iulia Square

Programează-te acum!

Solicită o programare la numerele afișate mai jos, sau folosește formularul de programare.


Telefon:

+40 219 188

WhatsApp:

+40 755 354 555