Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Pedodontie

Cat valoreaza zambetul copilului tau?

Programează-te!

Ce inseamna pedodontia?

Cand vine vorba de ingrijirea zambetului copilului dumneavoastra, aveti nevoie de un medic care intelege nevoile pacientului tanar.


Tratamentele dintilor copiilor sunt importante deoarece orice pierdere a dintilor de lapte (temporari) provoaca diverse complicatii de eruptie a celor definitivi, avand efecte negative in viata adulta.


Dintii de lapte au un rol esential in dezvoltarea vocala si permit desfasurarea normala a procesului de masticatie. Alimentatia nesanatoasa, dar si lipsa necorespunzatoare sau absenta acesteia determina leziuni specifice.

 

Serviciile de pedodontie oferite de House of Beauty Clinic

Clinica de stomatologie House Of Beauty ofera pacientilor siguranta datorita pregatirii specializate, fiind gata sa faca fata oricarei provocari si situatiilor dificile.


Fiecare copil are un mod diferit de a raspunde vizitei la medicul stomatolog, de aceea specialistii nostri folosesc diferite tehnici pentru a atenua orice teama sau situatiile care pot fi dureroase pentru micutii dumneavoastra.


Un stomatolog pediatru se ocupa de igiena si sanatatea orala a copilului dumneavoastra. Consiliaza parintii cu privire la obiceiurile alimentare potrivite, anticipeaza diferite probleme dentare si intervine rapid daca este cazul, reducand sansele de deteriorare a dintilor.


In plus, acesta discuta cu parintii despre posibilitatea efectuarii tratamentelor orale si cel mai important, creeaza o legatura de prietenie cu copilul.

 

De ce sa optati pentru servicii de pedodontie la House Of Beauty Clinic?

Pasiunea pentru arta in concordanta cu munca ii fac pe specialistii nostri sa puna in practica toate obiceiurile preventive de sanatate orala pentru a mentine o buna igiena dentara. Experienta la locul de munca i-au pregatit pentru a satisface nevoile pacientilor, indiferent de varsta.

 

Cand trebuie sa-i faceti copilului dumneavoastra o programare la dentist?

De regula,o programare se face la fiecare 6 luni. Copiii au dintii foarte fragili, de aceea necesita programari de rutina si de igiena la intervale de timp exacte.


Nerespectarea si netratarea cariilor dentare sau a altor probleme cand este cazul, duce mai tarziu la interventii mai dificile si costuri ridicate.

 

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555