Pedodonție

Un zâmbet sănătos începe din copilărie!

Află mai multe

Știai că... un zâmbet sănătos începe în copilărie?

 

La House of Beauty Clinic, credem că bazele unui zâmbet frumos și sănătos se pun încă din primele momente ale copilăriei. Îngrijirea dentară a copiilor este nu doar despre prevenirea cariilor, ci și despre crearea unor obiceiuri sănătoase care vor dura o viață întreagă.

Programează-te

De ce House of Beauty Clinic?

  • Pași mici spre zâmbete mari

Călătoria către un zâmbet sănătos începe cu primul dinte. Din acest moment, fiecare vizită la dentist contribuie la formarea unui zâmbet strălucitor pentru viitorul adult. Însoțiți de o echipă de specialiști în pedodonție, copiii noștri sunt îndrumați cu blândețe și profesionalism în lumea îngrijirii orale.

  • Joc și învățare

Înțelegem că vizitele la dentist pot fi o provocare pentru cei mici. De aceea, am creat un mediu prietenos și distractiv, unde periajul dentar și îngrijirea orală devin parte dintr-un joc captivant. Cu ajutorul animațiilor și povestirilor interactive, copilul tău va învăța cum să aibă grijă de dinții săi într-un mod plăcut și educativ.

Programează-te
Pedodontie
Pedodontie
  • Un parteneriat cu părinții

Rolul părinților este esențial în menținerea sănătății dentare a copiilor. Împărtășim cu voi cele mai bune practici și vă ghidăm cum să susțineți obiceiurile sănătoase acasă. De la alegerea primei periuțe de dinți până la sfaturi de nutriție pentru un zâmbet sănătos, echipa noastră este aici pentru a vă asista în acest parcurs vital.

  • Un zâmbet sănătos pentru fiecare copil

La House of Beauty Clinic, fiecare copil este unic. Abordarea noastră personalizată asigură că fiecare mic pacient primește cea mai bună îngrijire adaptată nevoilor sale. Ne dedicăm nu doar sănătății dentare a copiilor, ci și încrederii și fericirii lor, construind astfel fundația pentru un viitor strălucitor, cu un zâmbet sănătos.

 

Programează-te

Tratamentele noastre adaptate micilor pacienți

 

1 Inhalosedare
Inhalosedarea este o metodă blândă și eficientă pentru a reduce anxietatea copiilor în timpul tratamentelor dentare, oferindu-le o experiență relaxantă și lipsită de stres.
2 Chirurgie
Intervențiile chirurgicale în pedodonție sunt efectuate cu maximă grijă și precizie, asigurându-se tratarea eficientă a problemelor dentare complexe ale copiilor într-un mediu sigur și confortabil
3 Profilaxie
Profilaxia dentară pentru copii include curățarea profesională și educația pentru o igienă orală corectă, punând bazele unei sănătăți orale de durată.
4 Ortodonție
Tratamentele ortodontice pentru copii sunt personalizate pentru a corecta alinierea dinților și mușcătura, asigurând dezvoltarea armonioasă a zâmbetului pe măsură ce cresc.
5 Odontoterapie
Odontoterapia se concentrează pe tratarea și conservarea dinților de lapte afectați, asigurând funcționalitatea și sănătatea danturii copilului.
6 Endodonție
Endodonția pediatrică tratează afecțiunile țesuturilor interne ale dintelui, salvând dinții naturali și prevenind complicații ulterioare.
7 Protetică
Protetica în pedodonție oferă soluții personalizate pentru restaurarea sau înlocuirea dinților lipsă, asigurând o funcționalitate și estetică optimă pentru copii.

Când ar trebui să programați o vizită la stomatolog pentru copil?

 

Stabilim fundamentele pentru un zâmbet sănătos de la primii pași

 

Primul control stomatologic al copilului este ideal să aibă loc odată cu apariția primului dinte, sau cel târziu până la vârsta de un an. Aceste vizite timpurii la House of Beauty Clinic sunt cruciale pentru detectarea și prevenirea problemelor dentare incipiente, stabilind de asemenea un obicei sănătos pentru îngrijirea orală.

Consultările regulate ajută la menținerea sănătății dentare a copilului și la crearea unor obiceiuri pozitive pentru îngrijirea dentară. Echipa noastră de pedodonți oferă sfaturi personalizate pentru a sprijini îngrijirea dentară a copilului dumneavoastră acasă, asigurând un zâmbet sănătos pe termen lung.

Programează-te

Întrebări frecvente

Cum pot gestiona teama copilului meu de dentist?

Este important să vorbiți deschis și pozitiv despre vizitele la dentist cu copilul dumneavoastră. Puteți începe prin a citi cărți sau a viziona emisiuni pentru copii care abordează subiectul. De asemenea, alegerea unui cabinet dentar prietenos, care oferă o atmosferă caldă și liniștită, poate ajuta la reducerea anxietății. În plus, participarea la vizitele de rutină fără proceduri dureroase poate ajuta copilul să se obișnuiască cu cabinetului dentar.

De ce are nevoie copilul meu să fie văzut de un specialist pedodont?

Un medic pedodont este specializat în tratarea problemelor dentare specifice copiilor, având o pregătire suplimentară pentru interacțiunea cu aceștia și pentru tratarea afecțiunilor lor.

 

Cât de des ar trebui să-mi duc copilul la stomatolog?

Se recomandă să duceți copilul la stomatolog la fiecare șase luni pentru un control de rutină, dar frecvența poate varia în funcție de sănătatea orală individuală a copilului.

La ce vârstă ar trebui să înceapă să folosească pasta de dinți și cât de mult trebuie utilizată?

Copiii ar trebui să folosească pasta de dinți fluorizată începând cu vârsta de trei ani, folosind o cantitate de pastă de dinți de dimensiunea unui bob de mazăre, sub supravegherea părinților.

Care este cea mai bună periuță de dinți pentru copii?

O periuță de dinți ideală pentru copii are un cap mic și perii moi, din nailon. Periuțele colorate sau cu personaje din desene animate sunt utile pentru a încuraja copiii să se spele pe dinți.

Video testimoniale

 

Tehnologii

Digital Smile Design (DSD)

Prin simulare digitală, DSD permite o planificare detaliată și personalizată a tratamentelor dentare. Această metodă creează un zâmbet armonios adaptat fiecărui pacient, oferind o imagine clară a rezultatului final al tratamentului dentar.

Tehnologii digitale

La House of Beauty Clinic am adoptat un mediu complet digitalizat, clinica fiind echipată cu tehnologii digitale avansate, de la diagnosticarea și planificarea tratamentelor, până la execuția acestora.

Radiologie dentară

Fiecare dintre locațiile House of Beauty Clinic este echipată cu un centru de radiologie dentară de ultimă generație pentru a crește confortul pacientului și a eficientiza procesul de tratament, demonstrând angajamentul nostru față de excelența în îngrijirea dentară.

Programează-te

Echipa House of Beauty Clinic

Pasiune, Excelență, Precizie

 

PhD. Dr. Alin Gabor

PhD. Dr. Alin Gabor

Director Medical & Medic Coordonator - Estetică Dentară și Restaurativă

Programare
Dr. Carl Moussa

Dr. Carl Moussa

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansată

Programare
Dr. Monica Filipescu

Dr. Monica Filipescu

Medic Stomatolog Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare
Dr. Ahmed Nashar

Dr. Ahmed Nashar

Medic Stomatolog - Odontoterapie, Estetică Dentară & Stomatologie Generală

Programare
Dr. Adrian Pitila

Dr. Adrian Pitila

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Schraer Vlad

Dr. Schraer Vlad

Medic Stomatolog Odontoterapie si Stomatologie Generală

Programare
Dr. Daniel Chiriac

Dr. Daniel Chiriac

Medic Stomatolog Odontoterapie, Stomatologie Generala si în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Raluca Enus Tataru

Dr. Raluca Enus Tataru

Medic Stomatolog specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare
Dr. Daniel Tătaru

Dr. Daniel Tătaru

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Maria Calin

Dr. Maria Calin

Medic Stomatolog Specialist Paradontolog

Programare
Dr. Cristian

Dr. Cristian

Medic Stomatologie Generala

Programare
Dr. Cristi Nechita

Dr. Cristi Nechita

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansata.

Programare
Dr. Ilinca Daniel

Dr. Ilinca Daniel

Medic Stomatolog - Odontoterapie & Stomatologie Generală

Programare
Dr. Andreea Vlad

Dr. Andreea Vlad

Medic Stomatolog Specialist Protetica Dentara

Programare

Zâmbește acum, plătește mai târziu!

La House of Beauty Clinic poți achita tratamentele în rate, fără dobândă!

Vizitează-ne în locațiile noastre premium
House of Beauty Clinic! 

House of Beauty Clinic - Pipera

House of Beauty Clinic - Piața Alba Iulia Square

Programează-te acum!

Solicită o programare la numerele afișate mai jos, sau folosește formularul de programare.


Telefon:

+40 219 188

WhatsApp:

+40 755 354 555