Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ce povești ascund rădăcinile dinților tăi?

Află mai multe

Fiecare dinte are o poveste unică.

Cu ajutorul tehnologiei avansate de imagistică dentară, suntem capabili să explorăm aceste povești în cel mai mic detaliu.

 

Aici, la House of Beauty Clinic, utilizăm cele mai noi metode de radiografie și tomografie dentară, pentru a oferi o perspectivă completă asupra sănătății orale a fiecărui pacient.

 

De la detectarea timpurie a problemelor dentare până la planificarea precisă a tratamentelor, radiografia panoramică și CT-ul susțin viziunea noastră pentru îngrijirea dentară de înaltă calitate, oferindu-vă siguranța că fiecare aspect al sănătății dumneavoastră orale este văzut și tratat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Programează-te

CT Retro

CT-ul retro, disponibil la House of Beauty Clinic, reprezintă o inovație în domeniul imagisticii dentare.

 

Această tehnologie ne ajută să obținem imagini detaliate ale structurilor retroalveolare, esențiale pentru planificarea precisă a tratamentelor implantologice și endodontice.

 

Prin această metodă, putem asigura o evaluare aprofundată și personalizată, contribuind astfel la succesul intervențiilor dentare.

CT Panoramic

CT-ul panoramic oferă o perspectivă extinsă asupra structurii maxilare și mandibulare a pacienților House of Beauty Clinic.

 

Această metodă de imagistică avansată este crucială pentru evaluarea comprehensivă a sănătății orale, inclusiv a țesuturilor înconjurătoare dinților.

 

Cu imagini clare și detaliate ale CT-ului panoramic, putem să identificăm și să tratăm eficient o gamă largă de afecțiuni dentare, de la probleme ocluzale până la patologii ale osului maxilar.

Radiologie Dentară

În cadrul House of Beauty Clinic, radiologia dentară este esențială pentru o diagnosticare precisă și completă.

 

Cu ajutorul tehnicii noastre avansate, putem detecta probleme dentare încă din stadii incipiente, oferind astfel baza pentru tratamente eficiente și personalizate.

 

Această tehnologie ne permite să analizăm detaliat structura dentară și să identificăm nevoile specifice ale fiecărui pacient.

Programează-te

Beneficii CT

PLANMECA PROMAX

1 Diagnosticare rapidă
Acest lucru ne permite să detectăm rapid problemele dentare, accelerând procesul de evaluare. Rapiditatea diagnosticării asigură o experiență mai eficientă și mai confortabilă pentru pacienți.
2 Radiații minime
Echipamentele noastre avansate reduc semnificativ nivelul de expunere la radiații, asigurând un mediu sigur atât pentru pacienți, cât și pentru personal, fără a compromite calitatea și claritatea imaginilor.
3 Diagnostic corect
Echipamentul nostru de top asigură un diagnostic corect, permițându-ne să identificăm cu exactitate problemele și să oferim tratamente personalizate bazate pe cele mai precise informații.
4 Utilizare multiplă
Tehnologia noastră de imagistică dentară are o gamă largă de utilizări, de la evaluarea stării dentare generale până la planificarea detaliată a procedurilor complexe.

Tehnologii

Tehnologii digitale

La House of Beauty Clinic am adoptat un mediu complet digitalizat, clinica fiind echipată cu tehnologii digitale avansate, de la diagnosticarea și planificarea tratamentelor, până la execuția acestora.

Radiologie dentară

Fiecare dintre locațiile House of Beauty Clinic este echipată cu un centru de radiologie dentară de ultimă generație pentru a crește confortul pacientului și a eficientiza procesul de tratament, demonstrând angajamentul nostru față de excelența în îngrijirea dentară.

CT Planmeca PROMAX

La House of Beauty Clinic, folosim CT Planmeca ProMax pentru a oferi diagnosticări de precizie excepțională. Acest sistem avansat de imagistică 3D permite vizualizări detaliate și clare, esențiale în planificarea tratamentelor dentare complexe și personalizate, asigurând astfel îngrijire dentară de cel mai înalt nivel.

Programează-te

Întrebări frecvente

Este dureroasă procedura de radiografie dentară?

La House of Beauty Clinic, vă asigurăm că procedura de radiografie dentară este complet nedureroasă și realizată cu cea mai mare grijă pentru confortul dumneavoastră.

Cât de des ar trebui să fac o radiografie dentară?

Frecvența radiografiilor dentare depinde de sănătatea orală individuală. Medicul nostru specialist vă va oferi recomandări personalizate, asigurându-se că radiografiile sunt efectuate la momentul optim.

Radiografiile dentare sunt sigure pentru copii?

La House of Beauty Clinic, radiografiile dentare sunt sigure pentru copii. Folosim tehnologie modernă care minimizează dozele de radiații și asigurăm protecție maximă în timpul procedurilor.

De ce mi s-a recomandat să fac un CBCT?

Un CBCT poate fi recomandat pentru motive diverse, cum ar fi planificarea implanturilor dentare, evaluarea afecțiunilor dentare sau diagnosticarea problemelor maxilare.

Care este diferența dintre computerul tomograf 3D CBCT și radiografiile dentare clasice?

CBCT-ul oferă imagini tridimensionale detaliate, spre deosebire de radiografiile dentare clasice care oferă imagini bidimensionale. Aceasta permite o evaluare mai precisă și detaliată a structurilor osoase și dentare.

Cât timp durează o expunere CBCT?

O expunere CBCT durează, în general, între 11-20 de secunde, cu un proces total de aproximativ 5 minute, incluzând pregătirea și poziționarea.

Ar trebui să mă îngrijoreze doza de radiații la care sunt expus?

La House of Beauty Clinic, siguranța pacienților este prioritară. Dozele de radiații folosite sunt controlate și reduse la minimum, asigurând un mediu sigur pentru toate procedurile de radiologie dentară.

Programează-te

Echipa House of Beauty Clinic

Pasiune, Excelență, Precizie

PhD. Dr. Alin Gabor

Director Medical & Medic Coordonator - Estetică Dentară și Restaurativă

Programare

Dr. Carl Moussa

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansată

Programare

Dr. Monica Filipescu

Medic Stomatolog Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare

Dr. Ahmed Nashar

Medic Stomatolog - Odontoterapie, Estetică Dentară & Stomatologie Generală

Programare

Dr. Adrian Pitila

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare

Dr. Schraer Vlad

Medic Stomatolog Odontoterapie si Stomatologie Generală

Programare

Dr. Daniel Chiriac

Medic Stomatolog Odontoterapie, Stomatologie Generala si în Endodonție la Microscop

Programare

Dr. Raluca Enus Tataru

Medic Stomatolog specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare

Dr. Daniel Tătaru

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare

Dr. Maria Calin

Medic Stomatolog Specialist Paradontolog

Programare

Dr. Ciungu Cristian

Medic Stomatologie Generala

Programare

Dr. Cristi Nechita

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansata.

Programare

Dr. Ilinca Daniel

Medic Stomatolog - Odontoterapie & Stomatologie Generală

Programare

Dr. Andreea Vlad

Medic Stomatolog Specialist Protetica Dentara

Programare

Zâmbește acum, plătește mai târziu!

La House of Beauty Clinic poți achita tratamentele în rate, fără dobândă!

Vizitează-ne în locațiile noastre premium
House of Beauty Clinic! 

House of Beauty Clinic - Pipera

House of Beauty Clinic - Piața Alba Iulia Square

Programează-te acum!

Solicită o programare la numerele afișate mai jos, sau folosește formularul de programare.


Telefon:

+40 219 188

WhatsApp:

+40 755 354 555