Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

House of Beauty Clinic

De ce sa alegi clinica noastra pentru zambetul tau?

Despre noi

Clinica House of Beauty Clinic găzduiește renumiți specialiști în domeniu recunoscuți internațional pentru succesele și perfecțiunea redată pe chipul persoanelor publice care s-au lăsat pe mâna lor.

 

Echipa noastră este onorată să răspundă așteptărilor dumneavoastră în materie de estetică facială și dentară.

 

Ne unește o pasiune necontenită față de tot ce înseamnă estetica facială și dentară, perfecțiune și frumos, și vrem să ducem totul la înalte standarde, cu ajutorul recuzitei constant actualizate de care dispunem.

 

Considerăm că doar prin pasiune, răbdare și grijă față de pacient putem atinge aceste obiective. Dorim ca relația noastră cu pacienții să fie deschisă, caldă, durabilă, pentru a crea o atmosferă relaxantă, în care lucrăm eficient și cu plăcere. Astfel, pacienții pot elimina frica de stomatolog și pot veni cu plăcere într-un loc unde vor fi întâmpinați cu căldură și vor fi tratați cu grijă.

 

Ne bucurăm de fiecare reușită, de fiecare caz rezolvat și de fiecare zâmbet pe care am putut să-l readucem pe fețele pacienților, deoarece credem că adevărații specialiști învață din realizari. Suntem umani și prietenoși, înțelegem durerile precum și visele pacienților, și nu ne mulțumim decât atunci când pe fețele lor a reapărut zâmbetul de fericire.

 

HOB

De ce să alegi clinica noastră?

  • Experți renumiți

House of Beauty Clinic își selectează medicii în funcție de experiența și standardele pe care le ating în activitatea lor. Aici se află renumiți medici specializați în estetica dentară și facială, recunoscuți pentru colaborări cu persoane publice.

 

  • Calitate superioară

Implanturile, aparatele și accesoriile dentare utilizate la House of Beauty Clinic sunt realizate din materiale durabile și ușor de întreținut. Experții noștri aplică același principiu și tehnicilor de procedură, grație perfecționării continue.

 

  • Aparatură profesională

Estetica desăvârșită a fiecarui chip este posibilă grație echipamentelor performante de care dispune House of Beauty Clinic. Investim în aparatură modernă, avansată, pentru garantarea rezultatelor optime în urma procedurilor pe care le onoram.

  • Atitudine deschisă

Medicii de la House of Beauty Clinic vă întâmpină întotdeauna cu promptitudine și bună dispoziție și nu vă va lăsa să parasiți cabinetul fără un zâmbet perfect. Datorită lor, mersul la stomatolog va deveni o activitate placută.

 

  • Transparență și implicare

Pentru experții noștri, fiecare pacient este unic prin natura nevoilor sale. De aceea, colaboarea cu medicii potriviți este fundamentată pe transparență și implicare desăvârșită. Veți primi consiliere personalizată în vederea recomandării celor mai potrivite proceduri.

 

  • Reputatie excelenta

House of Beauty Clinic este produsul unui feedback permanent din partea pacienților onorați. Fără satisfacția acestora, pasiunea și profesionalismul nu ar fi suficiente pentru a duce mai departe acest proiect pe care îl considerăm unic în România.

Specialiștii noștri

În cadrul clinicii noastre oferim servicii la înalte standarde, într-o atmosferă profesională și confortabilă.

Conf. Univ. Dr. Ana Maria Oproiu

Specialist în Chirurgie-Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Află mai multe

Dr. Adrian Pitila

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la microscop

Află mai multe

Dr. Soboh Naser

Medic stomatolog Specialist in Chirurgie-Orala si Implatologie

Află mai multe

Dr. Monica Filipescu Costache

Medic stomatolog Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Află mai multe

Dr. Schraer Vlad

Medic stomatolog Stomatologie Generala si Odontoterapie

Află mai multe

Dr. Andrei Behshad Balazadeh

Medic triplu specialist in Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala si Chirurgie Plastica Reconstructiva

Află mai multe

Dr. Anca Hazaparu

Medic stomatolog in Endodontie si Odontoterapie

Află mai multe

Programează-te acum!

Solicită o programare telefonică la numărul afișat mai jos sau folosește formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555