Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
+40 755 354 555
L-V: 9:00 - 21:00
S: 9:00 - 14:30
Bd.Pipera, Nr. 59B, Parter
Bucuresti, Ilfov

Estetică Dentară

Zâmbetul ne defineste imaginea şi relaţiile cu cei din jur.

Programează-te!

Importanta esteticii dentare 

Estetica dentara este o ramura a stomatologiei care are drept scop imbunatatirea aspectului dentar prin intermediul mai multor proceduri precum: coroane dentare, albire dentara, fatete dentare, implanturi dentare, incrustatii.

 

Intr-o societate, comunicarea este esentiala. Daca nu comunici, nu poti sa iti faci prieteni, nu poti sa iti gasesti un loc de munca, iar comunicarea se contruieste de cele mai multe ori prin dialog, astfel ca aspectul dentar regasit de multe ori prin zambetul unei persoane reprezinta cartea de vizita a acesteia.

Rolul esteticii dentare

Nu toti oamenii poseda un zambet frumos din nastere. Estetica dentara presupune o armonizare perfecta intre dinti, gingii, gura si zambet pentru a crea, in functie de trasaturile fetei, un aspect facial cat mai frumos si armonios.

 

Estetica dentara Bucuresti se bucura de cele mai noi tehnologii care redau dintilor tai un aspect sanatos si un zambet precum cel al celebritatilor de la Hollywood, reparand tot ceea ce strica armonia zambetului tau prin metode sigure.

 

Estetica dentara face parte din protetica dentara unde se implica o schimbare totala a zambetul uman prin folosirea de fatete dentare din diferite materiale precum cermica sau compozit.

 

Daca inainte o fateta dentara era realizata din materiale precum aur sau argint, materiale care ofereau zambetului un aspect neuniform si inestetic, acum fatetele dentare Bucuresti sunt create din materiale precum ceramica sau compozit, care imbraca armonios dintele, avand o culoare exacta cu acesta, conferind, totodata, si rezistenta si durabilitate.

 

Arta esteticii dentare se vede cu desavarsire prin fatetele dentare. Fatetele dentare sunt constructii protetice unidentare, care apar sub forma unor foite fine realizate din ceramica sau compozit care se bucura de o paleta larga de culori, de la alb imaculat pana la cele in concordanta cu nuanta dintelui.

Fatetele dentare si albirea dintilor

Fatetele dentare Bucuresti vin in ajutorul celor care au probleme precum: dinti decolorati, tociti sau ciobiti, dinti intr-o forma atipica, strungareata, spatii intre dinti sau dinti malpozitionati, pentru ca acestia sa poata avea un zambet natural infrumusetat timp de 20-25 de ani, mai ales daca au o igiena dentara corespunzatoare. Printre cele mai bune fatete dentare se numara cele de la Lumineers, care au 13.000 de medici stomatologi certificati in aplicarea lor in lume, printre care 11 sunt in Romania, dr. Jona Yousif Wakled Mansur fiind unul dintre acestia.

 

Albirea dentara Bucuresti este o latura a esteticii dentare veche de peste 160 de ani care se bucura acum de tehnici moderne ale esteticii dentare care sa nu deterioreze dintii. Produsele de albire dentara sunt facute din substante care nu deterioreaza dintii, iar tehnicile moderne de albire confera dintilor un aspect mai alb si mai stralucitor intr-un timp foarte scurt.

Pasi in estetica dentara:

Primul pas va fi întotdeauna evaluarea atentă a dinților, a gingiilor, a structurii de suport (oferta osoasă) și a ocluziei dentare, pentru a se putea stabilii tratamentele dentare necesare. Deseori reconstrucția se va adresa întregii danturi.

 

Pasul al doilea aduce cu el tratamentele dentare necesare precum:

 

  • Tratamente endodontice (scoaterea nervilor);
  • Obturațiile coronare (plombe);
  • Tratamente ortodontice pentru alinierea dinților;
  • Purtarea aparatului dentar;
  • Fațetarea dinților;
  • Coroane dentare;
  • Punți dentare;
  • Implanturi dentare;
  • Albirea dinților.

Pasi de urmat pentru un zambet perfect :

1. Alinierea orizontală reprezintă linia zâmbetului care ar trebui să fie paralelă cu planul orizontal.
2. Simetria în jurul liniei centrale a feței este foarte importantă din punct de vedere estetic.
3. Linia zâmbetului unește marginile dinților superiori. În mod ideal aceasta ar trebui să urmeze linia curbă a buzei inferioare pentru că un zâmbet curbat arată mult mai tineresc.
4. Linia gingiei unește punctele cele mai înalte de la nivelul dinților superiori. Ideal ar fi ca această linie să urmeze conturul buzei superioare pentru a se asigura expunerea optimă a dinților și a gingiei.
5. Lățimea zâmbetului permite vizualizarea progresivă a dinților începând cu cei frontali până la cei posteriori.
6. Ambrazurile sunt spațiile mici triunghiulare de la capătul dinților. Fără acestea, dinții ar arăta precum clapele unui pian.

 

Pentru albirea dinților, la clinica dentară House of Beauty Clinic folosim lampa Philips Zoom cu lumina rece, precum și cele mai avansate materiale de albire existente în prezent, cu ajutorul cărora putem să vă albim dinții în siguranță și cu rezultate maxime, neegalate de nici un alt sistem de albire dinți folosit în prezent în România.

Programează-te acum!

Solicita o programare telefonica la numarul afisat mai jos, sau foloseste formularul de programare.


Telefon:

0755 354 555