Cum poate transforma albirea dentară zâmbetul și încrederea ta?

Află mai multe

La House of Beauty Clinic, transformăm albirea dentară într-o experiență care depășește estetica.

 

Prin îndepărtarea petelor și redarea strălucirii naturale a dinților, acest tratament transformă zâmbetul tău într-unul mai luminos și mai atrăgător. Dar schimbarea nu se oprește la aspectul exterior; un zâmbet mai alb îți poate ridica semnificativ încrederea în sine.

 

La House of Beauty Clinic, ne dedicăm să-ți oferim nu doar un zâmbet strălucitor, ci și o nouă perspectivă asupra vieții, cu mai multă încredere.

Programează-te

Tipuri de tratamente estetice:

 

  • Albirea dentară cu lampa Philips Zoom:

Beneficiază de cel mai avansat tratament de albire cu lampa Philips Zoom, pentru un zâmbet luminos și rezultate de durată, adaptate perfect nevoilor tale individuale.

 

  • Fațete dentare premium:

Alege fațete dentare premium pentru a corecta imperfecțiunile și a obține un zâmbet uniform și strălucitor, cu un aspect cât se poate de natural.

 

  • Coroane dentare:

Create pentru a reface și îmbunătăți forma și funcționalitatea dinților afectați, folosind materiale de cea mai înaltă calitate pentru un aspect natural și durabilitate.

 

 

  • Airflow:

Tratamentul Airflow utilizează un jet de aer și particule fine pentru a îndepărta petele și tartrul, lăsând dinții tăi vizibil mai curați și mai strălucitori, într-un mod delicat și eficient.

 

  • Detartraj:

Procedura noastră de detartraj îndepărtează tartrul acumulat și placa bacteriană, protejându-te astfel împotriva bolilor gingivale.

 

  • Periaj profesional:

Periajul profesional oferit de clinica noastră asigură o curățare profundă a dinților și gingiilor, ajutând la prevenirea cariilor și menținându-ți zâmbetul sănătos și strălucitor.

Programează-te

Viziunea 360°

Protocol strict, urmat în cadrul clinicilor House of Beauty Clinic

1 Consultație inițială
Începem cu o consultație inițială la House of Beauty Clinic, unde evaluăm starea actuală a dinților tăi și discutăm despre așteptările tale, asigurându-ne că tratamentul de albire este potrivit pentru tine.
2 Planificare tratament
În această etapă, stabilim un plan detaliat de tratament, personalizat pentru a se potrivi cu nevoile și obiectivele specifice ale zâmbetului tău, asigurând cele mai bune rezultate posibile.
3 Realizarea tratamentului
Tratamentul efectiv de albire este realizat cu atenție și precizie, folosind tehnologia avansată Philips Zoom pentru a-ți oferi un zâmbet mai alb și mai strălucitor în cel mai confortabil mod posibil.
4 Control și ajustare
După tratament, efectuăm un control de urmărire pentru a evalua rezultatele și, dacă este necesar, facem ajustări fine pentru a asigura satisfacția totală cu noul tău zâmbet strălucitor.

Beneficii

Îmbunătățirea esteticii zâmbetului

Prin tratamentele noastre estetice, oferim pacienților un zâmbet mai armonios și strălucitor, care îmbunătățește semnificativ aspectul facial general.

Creșterea încrederii de sine

Un zâmbet estetic îmbunătățit contribuie la creșterea încrederii în sine și la o prezență mai pozitivă în viața socială și profesională.

Îmbunătățirea sănătății orale

Estetica dentară nu este doar despre aspect; tratamentele noastre contribuie și la menținerea unei bune sănătăți orale, prevenind problemele dentare viitoare.

Rezultate durabile

Utilizăm tehnici avansate și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezultate durabile ale tratamentelor estetice, permițându-ți să te bucuri de zâmbetul tău pentru ani de zile.

Tratamente personalizate

Fiecare tratament estetic dentar este complet personalizat pentru a se potrivi caracteristicilor unice și preferințelor fiecărui pacient, asigurând rezultate care complementază perfect trăsăturile individuale.

Îmbunătățirea funcționalității

Cu ajutorul tratamentelor noastre estetice, îți oferim o îmbunătățire semnificativă a funcționalității dentare, dar și a aspectului zâmbetului tău.

Rapiditate și confort

Multe proceduri estetice dentare pot fi realizate într-un timp relativ scurt și cu un disconfort minim pentru pacient, oferind rezultate rapide și satisfăcătoare.

Programează-te

Albire dentară în cabinet VS alte metode de tratament

Alte metode de albire dentară

În comparație, alte metode de albire dentară disponibile pe piață, cum ar fi benzile de albire sau pastele de dinți speciale, pot oferi o abordare mai graduală și sunt adesea utilizate ca soluții de întreținere după tratamentele profesionale.

 

  • Aceste metode pot fi mai accesibile, dar adesea necesită un timp mai îndelungat pentru a vedea rezultate vizibile și nu întotdeauna oferă același nivel de uniformitate și longevitate ca Philips Zoom.

Albirea dentară cu Philips Zoom

La House of Beauty Clinic, tratamentul de albire cu Philips Zoom este mai mult decât un procedeu standard; este o experiență premium care combină confortul cu eficacitatea. Această metodă utilizează o lumină LED specială care activează gelul de albire, oferind rezultate impresionante într-un timp scurt, fără disconfortul sensibilității dentare.

 

  • Este ideală pentru cei care doresc rezultate rapide, uniforme și de durată.

Programează-te

Întrebări frecvente

Ce implică un tratament de estetică dentară?

Tratamentele de estetică dentară la House of Beauty Clinic pot include o varietate de proceduri, de la albirea dentară și fațete, până la conturarea gingivală și reconstrucții dentare.

Fiecare tratament este personalizat pentru a îmbunătăți aspectul zâmbetului tău, luând în considerare nevoile și obiectivele estetice individuale.

Pot combina mai multe tratamente de estetică dentară?

Da, adesea combinăm tratamente pentru a obține rezultatele dorite. De exemplu, putem combina albirea dentară cu fațete sau bonding dentar pentru a obține un zâmbet complet reînnoit.

Vom crea un plan de tratament personalizat în funcție de obiectivele tale estetice.

Este albirea dentară potrivită pentru toată lumea?

Albirea dentară este potrivită pentru majoritatea pacienților, dar nu este recomandată în cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu dinți extrem de sensibili sau cu probleme gingivale.

Vom discuta cu tine pentru a determina dacă acest tratament este cel mai bun pentru situația ta.

Cum se diferențiază albirea dentară profesională de produsele de albire acasă?

Albirea profesională la House of Beauty Clinic folosește tehnici avansate pentru rezultate mai rapide și mai uniforme. Specialiștii clinicii noastre lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a  asigura un tratament sigur și eficient.

Pot face albirea dentară dacă am fațete, coroane sau plombe?

Albirea dentară nu afectează fațetele, coroanele sau plombele. Acestea nu se vor albi odată cu dinții naturali, deci este important să discutăm despre cele mai bune opțiuni pentru a-ți asigura un zâmbet uniform și strălucitor.

Portofoliu

Cazuri clinice

Vezi rezultatul
Vezi rezultatul
Vezi rezultatul

Video testimoniale

Pacienții House of Beauty Clinic

Tehnologii

Digital Smile Design (DSD)

Prin simulare digitală, DSD permite o planificare detaliată și personalizată a tratamentelor dentare. Această metodă creează un zâmbet armonios adaptat fiecărui pacient, oferind o imagine clară a rezultatului final al tratamentului dentar.

Phillips Zoom

Lampa Philips Zoom utilizează o lumină LED special concepută care, împreuna cu un gel, poate oferi o albire cu până la opt nuanțe într-o singură vizită. Este o procedură confortabilă și eficientă, ideală pentru a obține un zâmbet mai alb și mai strălucitor într-un timp scurt.

Tehnologii digitale

La House of Beauty Clinic am adoptat un mediu complet digitalizat, clinica fiind echipată cu tehnologii digitale avansate, de la diagnosticarea și planificarea tratamentelor, până la execuția acestora.

Programează-te

Echipa House of Beauty Clinic

Pasiune, Excelență, Precizie

PhD. Dr. Alin Gabor

PhD. Dr. Alin Gabor

Director Medical & Medic Coordonator - Estetică Dentară și Restaurativă

Programare
Dr. Carl Moussa

Dr. Carl Moussa

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansată

Programare
Dr. Monica Filipescu

Dr. Monica Filipescu

Medic Stomatolog Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare
Dr. Ahmed Nashar

Dr. Ahmed Nashar

Medic Stomatolog - Odontoterapie, Estetică Dentară & Stomatologie Generală

Programare
Dr. Adrian Pitila

Dr. Adrian Pitila

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Schraer Vlad

Dr. Schraer Vlad

Medic Stomatolog Odontoterapie si Stomatologie Generală

Programare
Dr. Daniel Chiriac

Dr. Daniel Chiriac

Medic Stomatolog Odontoterapie, Stomatologie Generala si în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Raluca Enus Tataru

Dr. Raluca Enus Tataru

Medic Stomatolog specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Programare
Dr. Daniel Tătaru

Dr. Daniel Tătaru

Medic Stomatolog Specialist în Endodonție la Microscop

Programare
Dr. Maria Calin

Dr. Maria Calin

Medic Stomatolog Specialist Paradontolog

Programare
Dr. Cristian

Dr. Cristian

Medic Stomatologie Generala

Programare
Dr. Cristi Nechita

Dr. Cristi Nechita

Medic Stomatolog Specialist Chirurgie Dento-Alveolară & Implantologie Avansata.

Programare
Dr. Ilinca Daniel

Dr. Ilinca Daniel

Medic Stomatolog - Odontoterapie & Stomatologie Generală

Programare
Dr. Andreea Vlad

Dr. Andreea Vlad

Medic Stomatolog Specialist Protetica Dentara

Programare

Zâmbește acum, plătește mai târziu!

La House of Beauty Clinic poți achita tratamentele în rate, fără dobândă!

Vizitează-ne în locațiile noastre premium
House of Beauty Clinic! 

House of Beauty Clinic - Pipera

House of Beauty Clinic - Piața Alba Iulia Square

Programează-te acum!

Solicită o programare la numerele afișate mai jos, sau folosește formularul de programare.


Telefon:

+40 219 188

WhatsApp:

+40 755 354 555