Cât costă sa pui fațete dentare pe toți dinții?

Prețul fațetelor este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care pacienții le pun dentistului lor. Acest articol vă va răspunde la întrebare și vă va spune cât costă să vă puneți fațete dentare pe toți dinții.

 

Fatete dentare - reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru a obține un zâmbet radiant și sănătos, atrăgând atenția prin aspectul lor estetic deosebit și durabilitatea impresionantă. Cu toate acestea, un aspect crucial care preocupă pe oricine ia în considerare această opțiune este costul asociat cu fațetele dentare. În 2024, prețurile fatetelor dentare variază semnificativ, fiind influențate de o serie de factori, inclusiv materialul din care sunt confecționate, tehnica utilizată și expertiza clinicii dentare alese. 

 

Fațete dentare - Preț | Cât costă fațetele dentare în 2024?

 

Fațetele dentare sunt o modalitate populară de îmbunătățire a aspectului dinților. Aceste cochilii subțiri, făcute la comandă din material de culoarea dinților pot fi realizate din porțelan sau rășină compozită și plasate deasupra dinților din față pentru o schimbare instantanee a zâmbetului, simplă și accesibilă.

 

Mulți pacienți doresc să știe cât costă să își pună fațete dentare pe toți dinții. Prețul fațetelor dentare pentru întreaga gură variază între 300 și 950 de euro per fateta dentara, în funcție de locația și de medicul dentist care efectuează procedura.

 

Costul pentru a pune fațete dentare pe toți dinții va depinde în mare măsură de câțiva factori . Prețul fațetelor variază în funcție de locație, de tipul de material utilizat și dacă vi se face sau nu o serie completă de restaurare a gurii.

 

La House of Beauty Clinic prețul fațetelor dentare este:

 • FATETA EMAX - 1950 RON
 • FATETA COMPOZIT / DINTE - 950 RON
 • FATETA STRATIFICATA HOB - 2700 RON
 • FATETA MINI PREP - 2250 RON

 

Este Posibilă Plata în Rate a Fatetelor Dentare?

Oferim opțiuni flexibile de plată, inclusiv posibilitatea de a achita costul fatetelor dentare în rate. Această abordare face tratamentul mai accesibil, permițând pacienților să beneficieze de îmbunătățiri estetice fără a fi nevoiți să suporte întregul cost dintr-o dată.

 

Cat costa fatetele dentare

 

Prețul fatetelor dentare - toată gura

Vom analiza prețurile pentru diferite tipuri de fatete dentare, concentrându-ne asupra costului total pentru un set complet de 20 de dinți, folosind tarifele actuale pentru patru variante populare: fatete din ceramica E-max, fatete din compozit, fatete stratificate HOB, și fatete Mini Prep.

 

Pret fatete dentare toata gura

 • 20 Fatete EMAX (toata gura) - 39.000 LEI
 • FATETA COMPOZIT (toata gura) - 19.000 LEI
 • FATETA STRATIFICATA HOB (toata gura) - 54.000 LEI
 • FATETA MINI PREP (toata gura) - 45.000 LEI

Fatete din Ceramica E-max - Preț pentru toată gura

Fatetele E-max sunt extrem de apreciate pentru aspectul lor natural și pentru transluciditatea care imită dinte real. La un preț de 1950 RON per fatetă EMAX, costul pentru un set complet de 20 de fatete EMAX este de 39.000 RON. Această opțiune este ideală pentru cei care caută o soluție de lungă durată, cu un aspect cât mai apropiat de cel natural al dinților.

Fatete din Compozit - Preț pentru toată gura

O opțiune mai accesibilă, dar eficientă, pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului este reprezentată de fatete din compozit. La prețul de 950 RON per fatetă de compozit, un set complet pentru 20 de fatete din compozit ar costa 19.000 RON. Aceste fatete sunt o soluție convenabilă pentru bugete mai restrânse, oferind totodată o îmbunătățire vizibilă a zâmbetului.

 

Fatete Stratificate HOB - Preț pentru toată gura

Fatete ceramica stratificate HOB reprezintă vârful de gamă în materie de estetică dentară, fiind confecționate manual de către tehnicieni dentari specializați. La un preț de 2700 RON per fatetă ceramica stratificata HOB, costul pentru un set complet de 20 de fatete ceramice stratificate ajunge la 54.000 RON. Această opțiune este preferată de persoanele care doresc cea mai înaltă calitate și un aspect cât se poate de personalizat și detaliat al zâmbetului.

 

Fatete Mini Prep - Preț pentru toată gura

Fatetele Mini Prep, cu un cost de 2250 RON per fatetă, reprezintă o soluție intermediară, combinând avantajele estetice ale ceramicii cu o abordare minim invazivă. Pentru un set complet de 20 de dinți, investiția necesară este de 45.000 RON. Aceste fatete sunt ideale pentru pacienții care caută un echilibru între estetică, durabilitate și conservarea structurii dentare naturale.

 

Alegerea tipului de fatete dentare depinde de mai mulți factori, inclusiv de obiectivele estetice personale, de starea de sănătate a dinților și, bineînțeles, de bugetul disponibil. Este esențial să discutați cu medicul dentist despre toate opțiunile disponibile, pentru a determina cea mai potrivită soluție pentru zâmbetul dumneavoastră. Indiferent de opțiunea aleasă, investiția în fatete dentare este o decizie care poate transforma nu doar zâmbetul, dar și încrederea în sine, având un impact pozitiv asupra calității vieții.

 

Atunci când luați în considerare prețul pentru fațetele dentare, țineți cont de faptul că aceasta este o investiție cu beneficii pe termen lung. În plus față de îmbunătățirea aspectului dumneavoastră, fațetele dentare pot corecta, de asemenea, probleme precum ciobirea , decolorarea și spațierea între dinți.

 

Fațetele dentare sunt alegerea potrivita pentru a rezolva mai multe probleme:

 

 • dinti ciobiți / rupți
 • dinți pătați
 • inegali sau nealiniați
 • ocluzie dentară
 • spații interdentare
 • mușcătură incorectă
 • dantură cu suprafață neuniformă

 

Fatete dentare pret

Factori care influențează prețul fatetelor dentare

a. Materialul utilizat

Prețul unei fatete dentare poate varia considerabil în funcție de materialul din care este fabricată. Cele mai populare materiale sunt ceramica E-max și zirconiul, fiecare având avantaje specifice și influențând costul final. Fatetele dentare din ceramica E-max sunt apreciate pentru estetica superioră și transluciditatea care imită foarte bine aspectul natural al dintelui, având un preț mediu între 1.500 și 2.800 lei per fatetă. Pe de altă parte, fatetele din zirconiu sunt recomandate pentru rezistența lor excepțională, fiind ideale pentru persoanele care au obiceiuri de bruxism, cu un cost ce poate începe de la 1.600 lei și poate ajunge până la 2.200 lei per fatetă in Bucuresti.

 

b. Tehnica de aplicare
Există două tehnici principale în aplicarea fatetelor dentare: cu preparație și fără preparație (NO PREP). Fatetele NO PREP sunt preferate pentru că minimizază intervenția asupra dintelui natural și sunt ideale pentru pacienții care doresc modificări estetice minore, dar costul lor este adesea mai ridicat datorită complexității și preciziei necesare în realizarea lor. În contrast, fatetele cu preparație implică un proces mai invaziv, dar pretul fatetelor dentare poate fi mai accesibil, variind între 1.500 și 4.450 lei per fatetă, în funcție de detaliile specifice fiecărui caz.

 

c. Expertiza și renumele clinicii dentare
Alegerea clinicii dentare și a medicului stomatolog joacă un rol esențial în determinarea costului fatetelor dentare. Clinici renumite cu medici experimentați pot percepe tarife mai ridicate, dar oferă în același timp o garanție a calității și durabilității lucrării. La House of Beauty Clinic, evaluăm cu atenție fiecare caz pentru a asigura că tratamentul este soluția ideală pentru nevoile și obiectivele tale specifice, garantând un zâmbet armonios și strălucitor. Este important să alegeți un medic dentist care să înțeleagă nevoile și așteptările dvs., și care poate oferi o lucrare personalizată și de înaltă calitate.


În lumea stomatologiei, există o nouă procedură care a făcut valuri în industrie. Se numește fațete dentare și vă poate schimba viața! Dacă ești interesat de ceea ce presupune această procedură, rămâi în preajmă pentru mai multe informații.

 

Beneficiile fațetelor dentare: Primul lucru pe care trebuie să îl știți despre fațetele dentare este că acestea sunt făcute la comandă pentru a se potrivi perfect dinților dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că, dacă aveți un decalaj, un dinte ciobit sau pătat, aceste probleme pot fi rezolvate cu această procedură. De asemenea, acestea vă protejează dinții naturali de pete și alte daune care ar putea duce la reparații costisitoare în viitor.

 

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți zâmbetul și stima de sine. De asemenea, acestea vă vor permite să mâncați toate alimentele preferate fără să vă faceți griji cu privire la petele care apar în urma consumului anumitor alimente. La House of Beauty Clinic puteți afla informații despre cum funcționează fațetele dentare, cine este un candidat pentru fațetele dentare, costul tratamentului cu fațete dentare și beneficiile instalării acestora.

 

Este important, atunci când luați în considerare orice procedură cosmetică, să vă documentați în prealabil, astfel încât să știți la ce să vă așteptați, precum și să vă interesați de prețuri înainte de a vă angaja la ceva.

Fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul dinților dvs. și de a-i face mai plăcuți din punct de vedere estetic. Acest lucru este deosebit de important pentru cei cu dinți pătați, strâmbi sau ciobiți. Dacă te gândești la fațetele dentare ca soluție la problemele tale dentare, continuă să citești pentru mai multe informații despre cum te pot ajuta!

 

Aveți dinți care sunt ciobiți, crăpați sau pătați? Poate că dinții tăi sunt strâmbi și fac dificilă mestecarea anumitor alimente. Dacă acest lucru seamănă cu tine, atunci fațetele dentare pot fi o opțiune bună pentru tine! Fațetele dentare pot ajuta la îmbunătățirea aspectului zâmbetului dumneavoastră, făcându-i mai albi și mai drepți. De asemenea, este posibil să observați o îmbunătățire a gustului alimentelor, deoarece cu dinții îndreptați, mestecatul este mai ușor.

 

Prețul fațetelor poate fi mai mare sau mai mic decât așteptările dumneavoastră, dar cu un preț cuprins între 300 și 950 de euro pentru fiecare fațetă dentară, puteți considera că este o investiție pentru o îmbunătățire a aspectului pe viață, care merită din plin!

 

Întrebări Frecvente despre preșul fațetelor dentare (FAQ)


Cât Costă Fatetele Dentare în 2024?

În 2024, prețul fatetelor dentare reflectă o gamă largă de variabile, incluzând materialul, tehnica de aplicare și expertiza clinicii dentare, cu prețuri care variază între 1.500 și 4.450 lei per fatetă. Această variație permite pacienților să aleagă opțiunea care se aliniază cel mai bine cu bugetul și obiectivele estetice personale.

 

De Ce Variază Atât de Mult Prețul Fatetelor Dentare?

Variația semnificativă a prețului fatetelor dentare poate fi atribuită diferențelor în costul materialelor, tehnica de aplicare aleasă, și nivelul de experiență și renume al clinicii dentare. Materialele de înaltă calitate, precum ceramica E-max și zirconiul, precum și tehnicile avansate de aplicare, implică un cost de producție mai ridicat, care este reflectat în prețul final.

 

Este Posibilă Plata în Rate a Fatetelor Dentare?

Oferim opțiuni flexibile de plată, inclusiv posibilitatea de a achita costul fatetelor dentare în rate. Această abordare face tratamentul mai accesibil, permițând pacienților să beneficieze de îmbunătățiri estetice fără a fi nevoiți să suporte întregul cost dintr-o dată.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.