Dinti ficsi in 24 ore: Pret, beneficii, procedura

Procedura "Dinți Ficși în 24 de ore" reprezintă o soluție modernă și eficientă pentru reabilitarea orală completă, oferind beneficii estetice, funcționale și pe termen lung. Aceasta se adresează persoanelor care și-au pierdut toți dinții pe una sau ambele arcade, au dinți grav deteriorați ce nu pot fi salvați sau își doresc o soluție rapidă și eficientă pentru restaurarea dentară. Conceptul Fast & Fixed permite pacienților să părăsească clinica cu o proteză dentară fixă în doar o zi, schimbând radical experiența restaurării dentare.

 

Acest articol își propune să exploreze în detalii procedura "Dinți Ficși în 24 de ore", avantajele acesteia, cum să alegi clinica și medicul potrivit, pregătirea pentru procedură, procesul implementării și recuperarea post-procedurală. Prin informațiile furnizate, cititorii vor înțelege mai bine cum se desfășoară această metodă revoluționară și vor putea lua decizii informate în ceea ce privește reabilitarea orală completă.

 

 

Ce presupune procedura 'Dinți ficsi în 24 de ore'?

“Dinți ficși în 24 de ore” este o procedură stomatologică de ultimă oră, concepută pentru a oferi pacienților un zâmbet nou într-o singură zi. Această tehnică remarcabilă implică plasarea imediată a implanturilor dentare și atașarea unei proteze provizorii, permițând persoanelor să-și recapete încrederea și funcționalitatea orală fără a aștepta foarte mult timp.

 

 

Beneficiile implanturilor dentare All on 4 și All on 6

Zâmbet instantaneu: Poate fi greu să aștepți luni sau chiar ani pentru a avea un zâmbet nou. Cu implanturile dentare All on 4 și All on 6, poți avea dinții fixi într-o singura zi.

 • Stabilitate crescută: Comparativ cu alte tipuri de proteze dentare, implanturile All on 4 și All on 6 oferă o stabilitate excepțională, permitandu-ți să te bucuri de mâncare fară restricții.
 • Recuperare rapidă: După intervenția inițială, perioada de vindecare este relativ scurtă, iar majoritatea pacienților se pot întoarce rapid la activitățile lor obișnuite.
 • Prevenirea pierderii osoase: Implanturile dentare stimulează osul maxilarului, prevenind astfel pierderea osoasă și păstrând structura feței intactă.

 

 

Procesul de implementare a 'Dinți ficsi în 24 de ore'

Etapa Chirurgicală:

Pasul 1 - Evaluarea stării de sănătate a pacientului și efectuarea unui examen clinic detaliat

Primul pas în obținerea unui zâmbet nou este consultația inițială cu specialistul în implantologie. Acesta va evalua starea generală a sănătății dentare și va realiza investigații precum radiografii și scanări CT pentru a determina cantitatea și calitatea osului disponibil pentru implanturi.

 

Pasul 2 - Inserarea a 4 până la 6 implanturi în maxilarul superior sau inferior, în funcție de necesități

Pe baza rezultatelor investigațiilor, specialistul va crea un plan personalizat de tratament. Acesta va stabili poziția optimă a implanturilor și va decide dacă tehnica All on 4 sau All on 6 este cea mai potrivită.

 

Pasul 3 -Planificarea Digitală a Implantului Dentar

 • Scanarea și modelarea 3D a maxilarelor
  Intervenția începe cu scanarea maxilarelor pacientului, fie cu ajutorul scanării intraorale, fie a tomografiei computerizate. Aceste imagini sunt apoi transformate în modele 3D detaliate, oferind medicilor o perspectivă clară asupra anatomiei pacientului.
 • Planificarea virtuală a poziției implantului
  Folosind software specializat, medicul poate planifica cu precizie poziția implantului în raport cu structurile existente. Aceasta permite anticiparea obstacolelor și determinarea celei mai bune poziții pentru implant.
 • Crearea ghidului chirurgical personalizat
  Pe baza planificării virtuale, se poate crea un ghid chirurgical personalizat cu ajutorul imprimării 3D. Acest ghid servește drept instrument pentru a ghida exact poziționarea implantului în timpul operației reale.

 

Pasul 4 - Intervenția Chirurgicală

În ziua intervenției, implanturile dentare sunt fixate în osul maxilarului printr-o procedura chirurgicală minim invaziva cu ajutorIntervenția chirurgicalăul ghidului chirurgical personalizat. Trebuie să tii cont că nu toate cazurile au nevoie de ghid chirurgical. În cadrul Clinicii folosim procedura de vindecare rapidă PRGF Endoret. PRGF Endoret reprezintă o tehnică inovatoare de vindecare care utilizează factorii de creștere din propriul sânge al pacientului pentru a stimula regenerarea țesuturilor. PRGF înseamnă "Plasma Rich în Growth Factors" (Plasmă bogată în factori de creștere). Acest procedeu presupune obținerea unei probe mici de sânge de la pacient, procesarea acestuia și concentrarea factorilor de creștere pentru a fi ulterior reintroduși în zona afectată de intervenția chirurgicală. După această etapă în care implanturile dentare au fost inserate,se montează proteza dentară provizorie, permitandu-ți să pleci acasă cu un zâmbet perfect funcțional.

 

 

Etapa Protetică:

Pasul 5 - Procesul de vindecare

În următoarele 4-6 luni, implanturile dentare se integrează treptat în os, proces cunoscut sub denumirea de osteointegrare. În acest timp, vei efectua vizite periodice la medic pentru a monitoriza progresul vindecării.

 

Pasul 6 - Montarea protezei definitive

După ce implanturile sunt perfect integrate, proteza dentară definitiva este montată. Aceasta proteză este special creată pentru a se potrivi perfect cu forma feței tale și pentru a asigura o masticație confortabilă și eficientă.

 

Această procedură oferă o alternativă eficientă la metodele tradiționale de reabilitare orală, care necesită adesea multiple vizite la dentist și o perioadă lungă de recuperare. Prin utilizarea unui număr redus de implanturi comparativ cu metodele tradiționale și prin reducerea semnificativă a timpului necesar pentru restaurarea dentară, pacienții se bucură de un confort sporit și de o minimizare a disconfortului asociat cu procedurile extinse]. Mai mult, procedura "Dinți ficsi în 24 de ore" permite pacienților să părăsească clinica cu o dantură funcțională și estetică în doar o zi, garantând o reabilitare orală completă într-un singur tratament, care include toate elementele necesare, de la implanturi până la proteze.

 

 

Avantajele procedurii 'Dinți ficsi în 24 de ore'

 

 • Rezultate Rapide și Eficiente: Pacienții pot avea dinți ficsi în doar 24 de ore, ceea ce oferă o soluție rapidă pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul și funcționalitatea danturii într-un timp foarte scurt.
 • Diversitatea Implanturilor Disponibile: Există o varietate de implanturi din care pacienții pot alege, inclusiv Bredent, Straumann, Mis și Neodent, oferind flexibilitate în alegerea soluției care se potrivește cel mai bine nevoilor individuale.
 • Siguranță și Confort: Procedura este minim invazivă, de obicei nedureroasă și are o rată de succes ridicată. În plus, este mai confortabilă decât protezele dentare mobile și oferă un aspect natural.


Beneficii pe Termen Lung:

 • Îmbunătățirea Funcțiilor Orali: Dinții ficsi îmbunătățesc abilitățile de mestecat și vorbire, contribuind la o calitate a vieții îmbunătățită.
 • Durabilitate: Cu îngrijirea adecvată, implanturile pot dura o viață, ceea ce le face o soluție pe termen lung cost-eficientă comparativ cu repararea sau înlocuirea frecventă a protezelor dentare tradiționale.
 • Prevenirea Pierderii Osoase: Implanturile ajută la prevenirea pierderii de masă osoasă în maxilar, un beneficiu important pentru sănătatea orală pe termen lung.


Adaptabilitate și Confort Post-Procedură:

 • Rezumarea Imediată a Vieții Sociale: Sistemul Fast and Fixed permite pacienților să își reia funcțiile și viața socială imediat, eliminând perioadele lungi de așteptare asociate cu alte proceduri dentare.
 • Adaptare Instantă la Proteza Provizorie: Pacienții se adaptează rapid la proteza provizorie, care este fixată stabil, asigurând o articulație corectă a cuvintelor și integrare rapidă în organism.
 • Eliminarea Riscului de Carie Sub Proteza Provizorie: Sistemul asigură o fixare stabilă a protezei provizorii, eliminând riscul de carie dentară sub aceasta și oferind o soluție sigură și confortabilă pentru pacient.


Prin aceste avantaje, procedura "Dinți ficsi în 24 de ore" reprezintă o opțiune atractivă pentru persoanele care caută o soluție rapidă, sigură și de lungă durată pentru restaurarea funcționalității și esteticii danturii.

 

 

Alegerea clinicii și medicului potrivit

Alegerea clinicii și medicului potrivit pentru procedura de "Dinți Ficși în 24 de ore" este esențială pentru succesul tratamentului. În acest sens, iată câteva aspecte de luat în considerare:

 

Tehnologia și Serviciile Oferite:

 • Tehnologie Avansată: Clinica House of Beauty Clinic utilizează tehnologii de ultimă oră, cum ar fi tehnologia CEREC 3D CAD/CAM și Bredent Fast&Fixed, asigurând proceduri precise și eficiente.
 • Garanție și Pachete de Implanturi: Pacienții beneficiază de implanturi dentare cu garanție și pot alege între pachetele Standard și Premium, adaptate nevoilor și bugetului fiecăruia.


Transparența Costurilor și Opțiuni de Finanțare:

 • Prețuri Transparente: House of Beauty Clinic oferă prețuri transparente, metode diferite de plată și planuri de abonament, facilitând accesul la tratament pentru o gamă largă de pacienți.
 • Opțiuni de Finanțare: Pentru pacienții care nu pot plăti întreaga sumă în avans, sunt disponibile opțiuni de finanțare, asigurând că tratamentul este accesibil pentru toți cei care au nevoie.


Alegând o clinică dentară cu o reputație solidă, tehnologie avansată și o echipă de specialiști dedicați, pacienții își pot asigura cele mai bune șanse de succes pentru procedura "Dinți Ficși în 24 de ore". Este important ca pacienții să efectueze o cercetare amănunțită și să aleagă clinica care răspunde cel mai bine nevoilor și așteptărilor lor.

 

 

Recuperarea și îngrijirea post-procedură

Pentru a asigura o recuperare optimă și o adaptare reușită la noua dantură fixă în urma procedurii "Dinți Ficși în 24 de ore", pacienții sunt îndrumați să urmeze cu atenție următoarele recomandări:

 

Alimentație și Hidratare:

 • Consumați o dietă semi-lichidă la temperatura camerei în primele 8-12 săptămâni pentru a facilita vindecarea și a reduce presiunea asupra noilor implanturi.
 • Evitați alimentele dure sau lipicioase care pot pune în pericol integritatea protezei temporare sau permanente.


Igienă Orală Riguroasă:

 • Începând cu a treia zi post-operație, este esențial să mențineți o igienă orală strictă, incluzând periajul blând cu o periuță de dinți moale și utilizarea limitată a apei de gură pentru a evita iritarea zonei tratate.
 • Adoptați o rutină de igienă orală care să includă periajul de două ori pe zi și utilizarea unui irigator bucal pentru a elimina eficient resturile alimentare și placa bacteriană.


Evitarea Substanțelor Nocive și Controlul Regulat:

 • Fumatul și consumul de alcool ar trebui evitate pe durata perioadei de recuperare, deoarece acestea pot încetini procesul de vindecare și pot afecta succesul implanturilor.
 • Programează-te pentru controale post-operatorii regulate pentru a asigura o vindecare adecvată și pentru a monitoriza starea implanturilor și a protezei
 • Este recomandată efectuarea unor curățări profesionale la fiecare 6 luni pentru a menține sănătatea orală optimă și pentru a preveni complicațiile.


Respectând aceste instrucțiuni, pacienții pot contribui semnificativ la succesul pe termen lung al procedurii "Dinți Ficși în 24 de ore", asigurându-se că noua lor zâmbet este nu doar estetic, dar și funcțional.

 

 

Explorarea procedurii "Dinți Ficși în 24 de ore" relevă un pașaport spre un zâmbet nou, oferind soluții rapide și eficiente pentru cei care caută să își regenereze sănătatea și estetica orală. Având la bază tehnologie avansată și metodologie inovatoare, această procedură promite o transformare completă a danturii într-un interval de timp remarcabil de scurt, maximizând confortul pacientului și minimizând durerea și disconfortul asociate cu intervențiile tradiționale. Beneficiile pe termen lung, cum ar fi îmbunătățirea funcțiilor orale și prevenirea pierderii osoase, subliniază oportunitatea unei vieți îmbunătățite și a încrederii în sine reînnoite.

 

Selectarea atentă a clinicii și a profesioniștilor, împreună cu pregătirea adecvată pentru procedură, garantează succesul acestei metode revoluționare, permitând pacienților să se bucure rapid de rezultatele spectaculoase. De asemenea, înțelegerea procesului de recuperare și angajamentul față de îngrijirea post-procedurală sunt esențiale pentru asigurarea durabilității și funcționalității pe termen lung ale noii danturi. În final, "Dinți Ficși în 24 de ore" reprezintă nu doar o soluție medicală de avangardă, ci și un pas către redescoperirea bucuriei de a zâmbi fără rețineri.

 

 

Întrebări Frecvente

Cine poate beneficia de implanturile dentare All on 4 și All on 6?

Aceste tehnici sunt potrivite pentru majoritatea pacienților care suferă de pierderea dinților, indiferent de vârstă.

 

Este procedura dureroasă?

Procedura este realizată sub anestezie, astfel încât pacientul să nu simtă durere. Disconfortul postoperator poate fi controlat cu ajutorul unor medicamente analgezice și antiinflamatoare.

 

Cât de rezistente sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt concepute să reziste o viață întreagă, cu condiția menținerii unei igiene orale corespunzătoare.

 

Pot manca normal cu implanturi All on 4 sau All on 6?

Da, vei putea să mănânci cu încredere și confort, deoarece aceste implanturi oferă stabilitate excelentă protezei dentare.

 

Care este costul aproximativ al acestor proceduri?

Costul poate varia în funcție de cazul individual, numărul de implanturi și alte factori. Este recomandat să discuți cu medicul nostru specialist pentru a primi o estimare precisă.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la House of Beauty Clinic, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

Programeaza-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.